Home

VESTI

Rođendanski download Vol. 8

No Comments Latest

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Nastavljamo naš u ideju o besplatnoj muzici, a kako vreme odmiče, ideja nam se sve više sviđa. Prelazi u opsesiju 😉

 

Ovoga puta Vam predstavljamo mlade DJ-eve sa naših prostora: Micky La Freak i Float. Uživajte u odličnoj muzici.

 

Odlučili smo da vam svakodnevno odamo i jednu korisnu informaciju… Na koji način se vrši selekcija DJeva koji nastupaju na "Junior series" žurkama?

 

Do sada se desilo nekoliko različitih situacija, od slučajnog preslušavanja odlične muzike na Soundcloud nalogu, ali i do predloga i preporuka koje nam svakodnevno stižu na email.

 

Mi dobijamo priliku da predstavimo i promovišemo nove mlade DJ-eve, dok Vi dobijate ciljanu promociju renomiranog muzičkog magazina. "Win-win" situacija!

 

Mail nam možete poslati na redakcija at clubbing.rs sa naznakom "DJ Predlog za JUNIOR SERIES".

 

 

 Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

 

 

Micky La Freak

 

 

Micky La Freak

Dobro došli u svet Micky La Freak-a, jednog od mlađih dj-eva Jugoistočne Evrope.

DJ-ing i muzika su bili deo Micky La Freakovog odrastanja, čak i pre nego što je postao tinejdžer, bio je fasciniran sintisajzerima, drum mašinama i drugim uređajima za pravljenje zvuka.

Ovaj period njegovog odrastanja igra glavnu ulogu u njegovom muzičkom obrazovanju. Ljubav prema elektronskoj muzici rođena je 2004. godine.

 

Prvi put je nastupao kao DJ kad je imao 15 godina, u jednom lokalnom klubu. Sa 16 godina, postao je rezident u lokalnom klubu, gde je ostvario kontakte sa boljim DJ-evima koji su mu pomogli pri odabiru novih zvukova za njegove setove i bitno uticali na njegovo dalje eksperimaentisanje sa muzikom.

Tada je nastupao pod imenom "DJ Zwork", ali danas je poznat kao Micky La Freak. Opširnije >>>

 

 

Float  

 

 

Float

 "Float" je umetničko i izvođačko ime producenta elektronske muzike Vladimira Mihajlovića.Pokazavši fascinaciju zvukom i njegovom manipulacijom, bilo je potpuno prirodno da počne sa kreacijom sopstevnih zvukova i ritmova.

 

Sve je počelo oko 2004. godine sa otkrićem dinamične i u to vreme uzbudljive psytrance scene.Trance je muzika u kojoj je našao prvi izvor inspiracije i ideja za eksperimente sa zvukom.

 

Ubrzo su nastale i prve trake, u to vreme potpisivane kao "Phasetech", projekat koji je bio fuzija psytrance i techno muzike.Dok se broj pesama uvećavao, Vladimirove veštine u produkciji su se brzim tempom poboljšavale, kada je počeo da zalazi i u druge pravce elektronske muzike poput progressive house-a, ambienta i minimala. Opširnije >>>

 

 

 

 5 YEAR BDAY FREE DOWNLOAD