Home

VESTI

Rođendanski download Vol. 5

No Comments Latest

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Očigledno je jedno, godine su nas definitivno učinile boljim. Ako je sudeći po Vašim emailovima, ovaj "rođendanski download" je prava stvar. Potrudićemo se da nastavimo ovaj vid promocije DJ-eva.

 

Predstavljamo Vam Francesco Robustelli-a i Randy Mihailovića. Uživajte…

 

Odlučili smo da vam svakodnevno odamo i jednu korisnu informaciju… Koliko je potrebno za ovakav projekat i za trajanje? Odgovor već znate… Mnogo!

 

Redakcija trenutno radi sa 22 aktivna volontera, a veoma često taj broj dostiže 25! Kako? Odgovor je veoma jednostavan… Broj najava, evenata, izveštaja, ali i fotografija se iz dana u dan uvećava. Stim u vezi pokušavamo da održimo redovnost, pa je neophodno da se širimo i primamo nove kolege u redakciju.

 

 

 Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

 

 

 

Francesco Robustelli

 

Francesco Robustelli

Nakon što se 2006. godine preselio u Amsterdam, Frančesko je ubrzo otkrio ljubav prema House-u i Techno-u.Inspirisan muzikom koju je čuo na amsterdamskoj klupskoj sceni,počeo je da producira svoju muziku.Tokom godina nastavio je iznova da definiše svoj zvuk, što je na kraju dovelo do njegovih setova uživo. 

 

Dok je radio u svom studiu na severu Amsterdama, Fračeskov zvuk je evoluirao iz duboko minimalističkog gruva, do veoma energičnog House-a i Techno-a.Kao takav, nije ostao neprimecen od strane publike, što je rezultiralo rezidenturama u Rebellionu i Schmeck Pony-ju, izdanjima za amsterdamske labele Melomane, Louche and 90 Watts i Modern Playground, kao i nastupima u najboljim amsterdamskim klubovima kao što su Studio 80 i Paradiso. 

 

Takođe je primećen u inostranstvu, pa je nastupao u poznatom "Cafe d'Anvers" u Belgiji i u "Cristal Clubu" na obali Tunisa.

 

 

Randy Mihajlović 

 

Randy Mihajlović

Dušan Mihajlović a.k.a Randy Mihajlović, DJ i producent, rođen je 13. maja 1990. godine u Beogradu.      
       
Prvo interesovanje ka elektronskoj muzici dobija sa 12. godina, kupujući i puštajući kasete, diskove, vinile. Njegovi prvi koraci u svet muzičke produkcije počinju sa 14. godina, radeći tada sa lokalnim partnerima…

 

U produkciji voli da eksperimentiše, on veruje da svaki eksperiment može biti uvod u novi početak.

 

Godine 2011. započinje radnu karijeru sa DR.ADJI-em, sa njim kao i sa Predragom Janusom nastavlja dalju saradnju.

 

U martu 2012. godine, osnivaju DJ organizaciju "Stereo Grammar", gde su radili sa mladim i iskusnim artistima sa Balkana, kao što su: Lea Dobričić, Kristina Lalić, Lilonee, Sharky, Vid Marjanović, Simon Roge,Luka Vuković, Ivan Radojević, Mancha, Miroslav Krstić…u Beogradskom klubu KGB kuća.

 

 

 

 5 YEAR BDAY FREE DOWNLOAD