Home

VESTI

Rođendanski download Vol. 4

No Comments Latest

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Četvrti po redu "Rođendanski download" nastavljamo odličnom muzikom. Nastavljamo u slavljeničkom raspoloženju, sa dobro poznatim DJevima. A ovaj vid iznenađenja ćemo nastaviti, obzirom na sve reči hvale koje nam stižu. Hvala Vam.

 

Hrabno smo ušli u peti rođenda, a tako i nastavljamo. Ovoga puta predstavljamo Vam Vida Marjanovića i Miss Aircrft.

 

Odlučili smo da vam svakodnevno odamo i jednu tajnu… a danas otkrivamo koliko nam je vremena trebalo da nas primeti najveći festival u Evropi – pogađate naravno – u pitanju je EXIT festival.

 

Ukratko, trebalo nam je otprilike 2,5 godine. Veliki festivali i manifestacije tog tipa, traže kvalitet, a ne kvantitet, tako da unapred znate šta Vam je potrebno za saradnju. Ostvarili smo dugogodišnji cilj i veoma nam je drago što smo uspeli da ga održimo već 3 godine za redom.

 

 

 Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

Peti rođendan muzičkog magazina Clubbing.rs

 

 

 

Vid Marjanović

 

Vid MarjanovićVid Marjanovic (1989) je DJ i producent iz Beograda, Srbija.

U njegovim DJ setovima mozete cuti razlicite tipove zvuka, to je veoma uskladjeni mix koji uglavnom obuhvata sledece varijacije: Techno, House, Minimal, Tech-House, Psychedelic, Breakbeat, Nu Electro Swing & Jazz.

 

Od svoje sedamnaeste godine pustao je muziku u skoro svim bitnim klubovima u Beogradu i Srbiji, i na kraju 2009e godine odlucuje da se posveti svojoj produkciji pod uticajem umetnika kao sto su: Kraftwerk, Jean Michelle Jarre, Fatboy Slim, The Chemical Brothers, The Prodigy, Parov Stelar, The Crystal Method, Laurent Garnier, Trentemoller, Extrawelt, Juno Reactor, Hallucinogen, Younger Brother, i mnogi drugi…

Za sada, Vid regularno saradjuje i uspesno izdaje svoju muziku za razlicite velike svetske izdavacke kuce kao sto su: I Am Techno (lejbl od Spartaka – najuspesnijeg DJ-a i producenta iz Ukrajine), Sabotage records (lejbl od Christiana Cambas-a – najveceg DJ-a i producenta iz Grcke, prvi Grk koji je uspeo da udje na TOP 100 DJ MAG listu 2005-e godine), Italo Business (osnivaci – Piatto, Dandi & Ugo), Freshin (osnivac – Da Fresh), Neurotraxx (osnivaci – Aki Bergen i Sisko Electrofantik), Miniatures (osnivaci – Phunk Investigation), Butane (osnivac – Matt Minimal), Strict (osnivac – Louie Cut) i mnoge druge…

 

 

Miss Aircroft 

 

 

Miss AircroftMlada "Miss Aircroft" započinje karijeru 2004. godine, sa "hard bass-om i hard stilom".

 

Posle prvih šest meseci, puštajući uglavnom na privatnim žurkama postalo joj je jasno da "hardlife" ipak nije pravi način da se ide dalje.Srećom, istomišljeni partner je pronađen 2005. godine, koji mi je otvorio oči do "muzičkog raja" i vodio me do prosvetljenja prave muzike:"Techno-a".

 

Proveli smo godinu dana, pojavljujući se u raznim klubovima, dok smo tražili i našli svoj duh techno-a.Bili smo pozvani od strane Evil Beast-a, zajedno sa artistima kao što su (Louis Osbourne, Rob Acid, Madame Du Bahr, Brixton P.Stylez, Melanie de Tria i drugi), i bili smo počastvovani smo smo svi radili zajedno.

 

Jedan od vrhunaca desio se 2006. godine, kada se pojavio duo "Er & Sie", na ruru u ljubavi, gde smo nastupali zajedno sa poznatim izvođačima kao što su (Chris Liebing, Bad Boy Bill, Tom Novy , Robert Natus, Sven Wittekind-kakav osećaj :)).

 

Godine 2007. naši putevi se razilaze, i ja nastavljam clubbing solo kao "Miss Aircroft".Zbog prirodnih katastrofa u životu, morala sam da ostavim muziku na stranu 2008. godine…Budući da je pa u toku pauza već suviše dugo i odsustvo pokazalo da je moja muzika prilično važna za mene sada, odlučila sam da se vratim nazad iz "crnine"…"i evo me opet nazad".

 

 

 

 

 5 YEAR BDAY FREE DOWNLOAD