Home

VESTI

Rihanna na “2012 MTV Video music awards”!

No Comments Latest

Rihanna na "2012 MTV Video music awards"!MTV je danas dodao novo ime na listu izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjoj dodeli Video Music Awards: u pitanju je internacionalna pop senzacija Rihanna!

   

Prema rečima zvaničnika ove muzičke televizije, Rihannin nastup na VMA 2012 neće biti ni nalik ničemu što smo do sada imali priliku da vidimo od ove dame – a šansu da se u ovo uvere imaće gledaoci MTV-ja uživo, u noći između četvrtka i petka, 6. na 7. seprembar, u 01:30!
   

Na podijumu STAPLES centra u Los Anđelesu iste večeri nastupiće i momak nominovan u kategoriji Best New Artist – talentovani kantautor Frank Ocean, kojem će ovo biti nastup-prvenac na jednom ovako velikom događaju.

Lista prezentera na VMA 2012 bogatija je za 5 novih imena: u pitanju su 2 Chainz The Wanted, Andy Samberg, Rashida Jones i Ke$ha! Njih dvoje sada se nalaze u društvu Miley Cyrus, Mac Millera, Wiz Khalife i američkog gimnastičkog olimpijskog tima, koji će u noći između 6. i 7. septembra izaći na podijum i uručiti nagradu jednom od pobednika.

Ove godine Drake i Rihanna vode sa po pet nominacija, a prati ih Katy Perry sa četiri nominacije. Za tri nagrade se takmiče Beyoncé, Coldplay, Frank Ocean, M.I.A. i Throne. U dve kategorije su nominovani Gotye, Lana Del Rey, Fun., Avicii i Skrillex.

 

 

 Rihanna na "2012 MTV Video music awards"!

Rihanna na "2012 MTV Video music awards"!

 

 

Od prve dodele MTV “Video Music Awards” 1984. godine, VMA je ubrzo dobio reputaciju showa koji dovodi najpopularnije bendove i izvođače da bi stvorili najglasniju, najuticajniju, najkontroverzniju godišnju muzičku svečanost uživo na svetu. Nijedna druga svečanost dodela nagrada ne donosi nezaboravnije ni veće muzičke trenutke u istoriji pop kulture od MTV-jeve dodele “Video Music Awards.” Od Madonne, Michaela Jacksona, Guns N’ Roses, Eminema i Nirvane do Britney Spears, Taylor Swift, Kanyea Westa, Beyoncé i Florence and the Machine, pojavljivanje na VMA pozornici može zauvek da promeni tok karijere, u samo jednoj noći.

Dodela “2012 MTV Video Music Awards” prenosiće se preko MTV-jeve globalne mreže od preko 60 kanala koji dosežu više od 600 miliona domaćinstava širom sveta, kao i putem više od 200 MTV-jevih digitalnih medija.