Home

VESTI

Redizajn – stvaramo nove brendove

No Comments Latest

Redizajn - stvaramo nove brendove

Posle uspeha projekta "Redizajn – stvaramo nove brendove" u 2009. godini, uz podršku Ministarstva omladine i sporta i Privredne komore Srbije, SIEPA je i u 2010. godini pokrenula akciju, sa ciljem da se redizajniraju pakovanja proizvoda namenjena izvozu.

Ovaj projekat ce pomoći uspostavljanju bolje saradnje izmedu privrede i obrazovnih institucija, kako bi se promovisao znacaj i poboljšala pakovanja domacih proizvoda, ali i promovisali mladi dizajneri. 

 

Za dizajn pakovanja angažovani su studenti Više politehnike Beograd, Fakulteta primenjenih umetnosti  i  Fakulteta  za  dizajn Megatrend univerziteta , smera industrijski dizajn, koji su svoje znanje i umece pokazali na primerima iz prakse.

 

 

 Novih šest  knjiga Boba Dylana

Redizajn – stvaramo nove brendove

 

Od trideset i tri prijave koliko je pristiglo, izabrano je sedam proizvoda na osnovu poslovnih rezultata, prepoznatljivosti brenda i geografske rasporedenosti: Frigonais (Niš) – vocni pire, Vumo (Ugrinovci) – Celuna papuce i klompe, Royal Eco Food (Beograd) – Gift gajbica: ajvar ljuti, ajvar blagi i umak od šljiva, Ufar (Barajevo) – DIAMEL prirodni vocni šecer, INSA (Zemun) – budilnik sa dva zvona, YUMIS (Niš) – supe u kesici, Tomaco Line (Leskovac) – cokoladna tabla.

Ovih sedam brendova dobilo je nova rešenja pakovanja, a studentska idejna rešenja mogu se videti u galeriji O3ONE od 24. do 29. januara 2011. godine.

 

 

 "Redizajn – stvaramo nove brendove"
SIEPA 24 – 29. januar 2011.