Home

VESTI

Ralf Jung u SAE Instituto Belgrade

No Comments Latest

Ralf Jung u SAE Instituto BelgradeStudenti SAE Instituta Beograd, zajedno sa šefom katedre za audio inženjering, Darkom Veličkovskim bili su specijalni gosti Berar/Harman izložbe koja se održala u utorak, 22.2. u Beogradu.

Studenti su imali priliku da uživaju  u svetskoj opremi, tehničkim demonstracijama, profesionalnom okruženju, a takođe, bili su i aktivni učesnici u razgovorima i diskusijama  sa drugim posetiocima ovog specijalizovanog događaja. 

 

SAE studenti su imali eksluzivnu priliku da, vrlo blisko i praktično, upoznaju operativne mogućnosti i funkcije nove vrhunske Soundcraft Vi6 miksing konsole, koja je analogno/digitalni hibrid, specijalizovana za rad na živom i brodkast zvuku.
 
Nedugo potom, SAE Institut uzvratio je gostoprimstvo Harman grupi, te je u sredu, 23.2. ugostio Ralfa Junga (effects specialist Lexicona), koji je samo za SAE studente održao prezentaciju operativnih mogućnosti, primena i specifikacija hardvera i softvera te kompanije.  Fokus je bio na flagship modelu – Lexicon PCM 96, visoko-profesionalnom standardu u produkcijama širom sveta.

 

 

Ralf Jung u SAE Instituto Belgrade

Ralf Jung u SAE Instituto Belgrade

 

Zvučna i operativna komparacija PCM, MX, Legacy, kao i  software verzija Lexicon reverba – bili su posebno interesntan deo ove specijalne prezentacije.

 

SAE studenti su tako imali prilike da se lično upoznaju sa još jednim svetskim audio standardom, radeći direktno sa stručnjakom Harman grupe – i to na “njihovom terenu”, u prostorijama SAE Intituta Beograd.
 
Postani i ti SAE student! Martovski upisni rok je u toku!
www.belgrade.sae.edu