Home

VESTI

R.E.M. vas poziva da ih remiksujete

No Comments Latest

R.E.M. vas poziva da ih remiksujeteJoš samo mesec dana do objavljivanja novog albuma "Collapse Into Now"…

…a u međuvremenu su R.E.M. putem svog web sajta remhq.com pozvali sve zainteresovane fanove da remiksuju njihovu novu pesmu "It Happened Today".

 

Fanovi mogu da urade remikse putem Garage Band ili bilo kojeg drugog uobičajenog softvera. Gotovi miksevi se postavljaju na R.E.M. SoundCloud stranicu , na koju je u međuvremenu pristiglo već nekoliko desetina verzija ove pesme koje su uradili fanovi.

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=6mV1H8e2CgM|width=450|height=364{/mgmediabot2}
R.E.M. – It Happened TodayToday


Najavjeni album je sniman u New Orleansu u Music Shed studiju, kao i u Berlinu u istorijskom Hansa studijskom kompleksu, a "završni radovi" su izvedeni u poznatom Blackbird studiju u Nashvilleu. Za produkciju je bio zadužen Jacknife Lee, poznat po svom radu sa U2, Snow Patrol, The Hives, Kasabian, The Editors i Bloc Party.

Na singlu "It Happened Today" je, kao što već znate, na vokalima gostovao Eddie Vader iz Pearl Jam, a na albumu "Collapse Now" se najavljuju i gostovanja imena kao što su Patti Smith, Peaches i Lenny Kaye.

 

 

 R.E.M. vas poziva da ih remiksujete
R.E.M. vas poziva da ih remiksujete

 

 
Poslednji studijski album "Accelerate", koji je debitovao na 2. mestu Billboard Top 200 liste, bend je objavio 2008. Sa tog albuma lansirana su tri hit singla: "Supernatural Superserious", "Hollow Man" i "Man-Sized Wreath". Nakon "Accelerate", R.E.M. su u oktobru 2009. objavili dvostruki live CD "R.E.M. Live At The Olympia".

 

 

 

Izvor:

mtv.rs