Home

VESTI

Prvi interaktivni video grupe “Muse”

No Comments Latest

MuseGrupa "Muse" predstavila je prvi interaktivni video ikada koji svim gledaocima omogućava da snimak pogledaju iz svih uglova.

 

Oni su u saradnji sa produkcijskom kućom "Metropolis" prezentovali novu tehnologiju snimanja i gledanja video materijala, a za ovo iskustvo korišćeni su snimci sa njihovog prošlogodišnjeg koncerta sa londonskom "Vembli" stadiona.

 

"Ovi novi snimci koji su pravi spektakl koriste "Mativision", revolucionarni pristup produkciji, distribuciji i interaktivnom iskustvu u konzumiranju audio-vizuelnog sadržaja. Korisnici mogu da upotrebe kursor da bi se "okrenuli" oko tačke sa koje gledaju, mogu da zumiraju detalje i da se fokusiraju na akciju, kao i da potpuno promene ugao pod kojim posmatraju scenu", navedeno je u saopštenju grupe.
{xtypo_quote}Ako želite da pogledate video kliknite ovde .{/xtypo_quote} Gledaocima će prilikom gledanja ustvari imati iskustvo "pravog prisustva" događaju.

 

Predstavnik izdavačke kuće "Metropolis" Den Ratli kaže da im je zadovoljstvo što je se upravo grupa "Muse" odlučila da njihovu turneju prikažu na ovaj način.

 

"Nema benda koji bi bio bolji – njihovi koncerti su dinamični i osmišljeni da se, svaki put kada kameru okrenete u bilo kom pravcu, tamo zaista nešto jako zanimljivo i događa." 

 

 

 Muse
Muse

 

 

Izvor:

Blic