Home

VESTI

Promo prodaja ulaznica za West fest

No Comments Latest

Promo prodaja ulaznica za West fest West Fest projekat nastaje kao inicijativa mladih ljudi grada Čačka, koji nastoje da poboljšaju društveni život svog grada. Pod ovim projektom podrazumeva se noćna žurka i muzičko-scenski spektakl kakav ovaj grad još nije imao priliku da doživi.

 

Ukoliko ste zainteresovani, pruža Vam se mogućnost kupovine dve karte po ceni jedne!

 

Zainteresovani se mogu javiti na kontakt telefon 062431166.

 

Spremni smo da našim sugrađanima obezbedimo savršen spoj audio-vizuelnog doživljaja koji će ih ostaviti bez daha. Ovaj muzički festival će imati čast da ugosti jedno od svetski-poznatih imena elektronske muzike.

 

Čačak je bio domaćin nekoliko događaja koje je karakterisala elektronska muzika, ali nije ugostio muzički festival, koji će se kontinuirano održavati svake godine, koji će postati tradicija i povećati aktivnost grada, značaj i svest o gradskim kulturnim dešavanjima.

Članovi West Fest tima imaju želju da ovim festivalom u pozitivnom svetlu predstave svoj grad i privuku što više posetilaca, kako ove tako i narednih godina.

West Fest tim će raditi na izgradnji brenda i informisanju publike o odigravanju ovako velikog događaja u Čačku planiranog za 5. januar 2012, tako da će promotivna kampanja krenuti već sredinom novembra. Pored West Fest tima na projektu radi preko 50 volontera koji uveliko promovišu festival na društvenim mrežama.

 

 

 West fest u Čačku! Dolazi Arno Cost!

West fest u Čačku! Dolazi Arno Cost!

 

Noseći događaj i vrhunac West Fest festivala je nastup DJ-a Arno Cost-a, jednog od vodećih imena svetske DJ scene. ARNO COST je jedan od najmlađih, ali i najtalentovanijih francuskih producenata i DJ-eva. On je za vrlo kratko vreme zaseo na sve vrhove svetskih muzičkih top lista.

Njegova produkcija oduševila je mnoge poznate i već eminentne svetske producente, a sam Arno Cost kaže da je oduvek bio fasciniran muzikom. Zato, ne čudi što je već s 23 godine postao simbol i nezaobilazno ime najvećih klupskih, ali i festivalskih manifestacija u svetu. Njegov talent su prepoznali velikani dance scene, a njegov hit "Magenta" podržali su već tada iskusne kolege i legende Pete Tong, Sebastian Ingrosso, Tom Novy i dr.

Spisak osoba koje danas traže muzički pečat ovog mladog producenta je veliki, a pominjanjem imena Davida Guetta-e kojem je Arno Cost u 2008. godini napravio par remixa za njegov album dovoljno govori o njegovom potencijalu.

U zajedničkoj želji da ova manifestacija doživi svoj vrhunac i podigne duh mldih u našem gradu, podršku su nam pružili lokalni DJ-evi: Grab Your Beat, Kućna Muzika i Soundphilia.

Završnicu ovog događaja upriličiće dobro poznat DJ Aćim (Selected/Renaissance Serbia). Aćim je jedan od najtraženijih beogradskih DJ-eva. Puštajući muziku po zemlji i inostranstvu, doprinosi postavljanju Beograda na klubsku mapu. Njegov zvuk se prostire od deep do progressive housea sa jakim primesama electro i tribal elemenata.

Cena karte za West Fest je 800 din, a u promotivnom periodu 600 din. Cena VIP karte je 4000 din.

 

 

 

Više informacija:

www.westfest.org.rs