Home

VESTI

Prodato prvih 2000 karata za Massive Attack

No Comments Latest

Prodato prvih 2000 karata za Massive AttackZa manje od 30 sati poručeno je prvih 2000 ulaznica za deveti Beck’sperience na kojem 25. juna nastupaju fenomenalni Massive Attack!

 

Prvih čak 1050 ulaznica po promotivnoj ceni otišlo je za manje od pet sati prvog dana prodaje. Sledećih hiljadu ulaznica po redovnim cenama, naručeno je danas do 12 časova putem sajta www.gigstix.com gde se ulaznice i dalje prodaju!

Fizička prodaja ulaznica za deveti Beck’sperience počeće ranije i to već od četvrtka 22. aprila na blagajnama Beogradske arene i Kard servisa (Ušće, knjižare Delfi…), Bilet servisa (Trg republike, Mamut/IPS…) i Gigstiksa (Supermarket Store i Pariski magazin).

 

Cene ulaznica su 2190 za parter i 2690 dinara za donje tribine gde će najbolja mesta biti prva puštena u prodaju. Mesto u loži košta 5990 dinara, a ulaznice na dan koncerta biće skuplje.

Massive Attack na turneji nastupaju u desetočlanoj postavi koju vodi dvojac Grant „Daddy G“ Marshal i Robert Del Naja, publici poznat i jednostavno kao „3D“.
Bend koji ima dva bubnjara, basistu, gitaristu, klavijaturistu i programera, čine još i legendarni rege veteran Horace Andy i ubedljiva soul diva Deborah Miller čiji glas osvaja u kultnim pesmama „Safe From Harm“ ili „Unfinished Sympathy“.

 

 

Prodato prvih 2000 karata za Massive Attack

Prodato prvih 2000 karata za Massive Attack

 

 

Martina Topley-Bird sa svojim bendom na „Heligoland“ turneji ima uvertirni koncert pre Massive Attack sa kojima posle kao gošća izvodi nove, ali i jednu od najvećih pesama benda, globalno popularnu „Teardrop“! Zanimljivo je da je njenu solo karijeru lansirala upravo višegodišnja saradnja sa Trikijem, jednim od brojnih saradnika Massive Attack iz rane faze ovih velikana sa famozne bristolske scene.

Beck’sperience je tokom protekle četiri godine domaćoj publici predstavljao vrhunska imena elektronske muzike i hip hopa kao što su Sven Väth, Laurent Garnier, Tiga, Public Enemy i naravno The Chemical Brothers, čiji je nastup u junu 2007. zapamćen je kao jedan od najvećih muzičkih događaja protekle decenije u Beogradu.

 

Ovogodišnji, deveti po redu Beck’sperience 25. juna u Beogradskoj areni predstaviće fenomenalne Massive Attack! Njihov aktuelni album „Heligoland“ sa već trećim singlom, te vrhunskim i bez izuzetka fantastično posećenim koncertima širom planete, doživljava veliki svetski uspeh i predstavlja Massive Attack na vrhuncu karijere.

 

 

 

 

Izvor:

Happynovisad.com