Home

VESTI

Preuzmite besplatno Fitnes

No Comments Latest

Preuzmite besplatno FitnesOd danas je dostupan za besplatan download, kao četvrto izdanje u okviru online etikete Popboksa – SILOS (www.popboks.com/silos), EP Udarci i varnice sastava Fitnes.
 
Bend Fitnes je instrumentalni rock sastav iz Kragujevca čije stvaralačko jezgro čine braća Furunović (Saša, Goran i Aleksandar).

 

Grupa postoji od 2003. godine i za to vreme je promenila nekoliko postava. Saša i njegov najmlađi brat Aleksandar su osnovali bend, a 2009. godine im se priključuje Goran, pa Furunovići zajedno kreću u slobodnu adaptaciju svojih muzičkih ideja, pod imenom Fitnes.

Fitnes je off projekat članova grupe Popečitelji – Saše i Gorana Furunovića.

 

 

Bend Fitnes

Bend Fitnes

 

 

EP Udarci i varnice sadrži deo pesama nastalih u periodu od 2003. godine do danas koje bend već neko vreme izvodi na koncertima. Pored braće Furunović na albumu učestvuje i klavijaturista Aca Pejčić, koji je u bendu od 2009. godine. EP je snimljen za jedan dan u sali bioskopa Šumadija u Kragujevcu, uz minimalna dosnimavanja (udaraljke i klavijature) u Furuna House studiju.

Ostatak pesama koje su tom prilikom snimljene naći će se zajedno sa EP-jem na proširenom dugosvirajućem izdanju koje će od januara naredne godine moći da se nabavi na koncertima benda Fitnes.

Spisak pesama:
1. Talas
2. Fitnes duhova
3. Omladina jedan
4. Srce
5. Udarci i varnice
6. Električno kolo

 

 

Bend Fitnes

Bend Fitnes

 

 
Produkcija i miks – SF. Snimljeno – 16. jula 2010. godine u praznom bioskopu Šumadija u Kragujevcu.  Snimatelj – Vuja. Mastering – Janko Maraš (studio Digimedia). Dizajn omota – SF.

Fitnes su:

Saša Furunović (gitara), Goran Furunović (bas), Aleksandar Furunović (bubnjevi) i Aca Pejčić (klavijature).

SILOS, prethodna izdanja, besplatan download:
•    The Mothership Orchestra – Song For You (album), RL003 2010
•    Zerkman Big Bang – Zerkman Big Bang (album), RL002 2010
•    Slaptrap – Prokrastinacija (maksi singl), RL001 2010

 

Bitne internet adrese:
www.popboks.com/silos
www.myspace.com/fitnes