Home

VESTI

Preslušajte novi Live album Hladnog Piva!

No Comments Latest

Preslušajte novi Live album Hladnog Piva! Photo by Vedran MetelkoJedan od najpopularnih bendova u regionu, sastav Hladno pivo, objavljuje novi, koncertni album!

  

Početkom marta ove godine, grupa je održala tri rasprodata koncerta u zagrebačkom klubu KSET, na kojima je svojim najvernijim fanovima priredila svojevrsni vremeplov, budući da su se nastupi bazirali na pesmama sa njihova prva tri albuma 'Džinovski', 'G.A.D.' i 'Desetka'.   
  

Koncerti su rasprodati za  svega par minuta, najsretniji i najbrži fanovi ugrabili su svoj 'trenutak istorije', a Hladno pivo je publici i sebi priuštilo 3 dana po 2 sata čiste punk-rock katarze. Koncerti su se takođe i snimali, a rezultat svega je 'Evo vam Džinovski' CD+DVD izdanje koje sadrži 27 probranih pesama na CD-u i DVD koji slikom prati zvuk tih istih 27 pesama.

 

 

 Preslušajte novi Live album Hladnog Piva!

Preslušajte novi Live album Hladnog Piva!

 

 

Lampshade Media ima veliko zadovoljstvo da vam predstavi digitalno izdanje ovog albuma, koje od subote, 15. novembra možete da slušate na Deezeru. Izdanje sadrži 27 pesama i predstavlja prethodnicu CD+DVD pakovanja, koje će se uskoro u izdanju Lampshade media naći u prodaji.

 

"Evo vam Džinovski" možete besplatno preslušati na sledećoj adresi: www.deezer.com. Hladno Pivo pratite na zvaničnoj www.hladnopivo.hr i Facebook stranici.