Home

VESTI

Pregovori i dalje traju

No Comments Latest

Pregovori i dalje traju

Kupce ulaznica za Tuborg Green Fest, na kojem je trebalo da nastupe Depeche Mode, Ladytron i Motor, molimo za strpljenje jer još uvek traju pregovori sa menadžmentom benda o eventualnom pomeranju koncerta ili o krajnjem otkazivanju.

Ipak, svi koji žele nazad novac, bez obzira na to što će festival možda biti naknadno održan, mogu sa ove adrese da preuzmu uputstvo za zamenu ulaznica za novac. Vraćanje novca počinje u ponedeljak, 25. maja 2009.

Kupci ulaznica koji imaju samo vaučer ne treba da brinu jer, bez obzira na to što ih nisu preuzeli, ulaznice su platili i imaće isti status kao i svi oni koji jesu preuzeli ulaznice.

Oni koji su ulaznice dobili preko Tuborg nagradne igre nemaju pravo na zamenu ulaznica za novac jer je kupac ulaznica Carlsberg.

S obzirom na obim posla koji predviđa vraćanje novca, molimo sve kupce za maksimalno strpljenje. Nema razloga za brigu, jer svako ko želi da mu se novac vrati, sigurno neće biti oštećen.

Pregovori i dalje traju

Depeche Mode, State of Exit i Tuborg se još jednom izvinjavaju svim fanovima zbog neprijatnosti i žele Dejvu Gahanu brz oporavak.

Detaljne informacije o svemu što se bude dešavalo u narednim danima biće i dalje redovno objavljivane.

Osim u Beogradu, nastupi Depeche Mode otkazani su i u Bukureštu, Sofiji, Zagrebu, Atini, Istanbulu, Rigi, Varšavi i Vilniusu.

Prvi sledeći koncert koji za sada nije otkazan je nastup Depeche Mode u Londonskoj O2 Areni, nakon čega kreće serija koncerata po Engleskoj i Nemačkoj.

 

 

 

Izvor:

Exitfest.org