Home

VESTI

Pregled zimske 2009/10 u klubu Mamolo

No Comments Latest

Pregled zimske 2009/10 u klubu Mamolo

Zimsku 2009/2010 sezonu u klubu Mamolo, obeležile su kao i uvek dobre žurke, dobri afteri, odlično zezanje i zadovoljni gosti. Slobodno možemo da kažemo da već iščekujemo sledeću sezonu, u novom prostoru, uz stare i nove drugare i puno dobre muzike. A evo čega ćemo se slatko prisećati…

 

31. oktobar tzv. Noć veštica u Mamolu je bila veoma kreativna. Ljudi su pokazali da imaju smisla za inovativnost i da im definitivno treba nešto novo i uzbudljivo. Pored Dva Zombija koji su puštali muziku (Marko i Bokee), tu su bila i Tri Praseta, Miki Maus, Žena Mačka, Crvenkapica itd itd. Sjajna atmosfera, puno uzbudljivih osmeha, začinjenih snažnim i pozitivnim vibracijama koje su dopirale iz zvučnika, učinili su to veče veoma posebnim.

 

Bogata ponuda stranih Dj-eva, videlo se, prijala je svima. Po prvi put je u Beogradu gostovao jedan od članova Flow Management-a, Tomy De Clerque. Od domaće podrške nastupali su Mirko Lazarević i Vladimir Erdber. Bravo momci!

 

Dj Tarkan i I:FACE agencija su „zasladili“ februar. Ne možemo da kažemo da je „šlag na torti“, jer sezona nije bila gotova, ali, kao što rekosmo, slatko ćemo se prisećati…

 

KaiserDisco, Niko Schwind i Marko Dassi su načinili da ova sezone bude „minimalnija“ od prethodne.

 

 

Pregled zimske 2009/10 u klubu Mamolo

 …u klubu Mamolo…

 

 

Decentralizacija zaslužuje poseban pasus u ovom review-u. Za pomenuti serijal, mnogi Dj-evi su stali za mix pult: Goya&Natasha / Subotica, Dimiz / Niš, Nikola Majdanović / Subotica, Alexandar & Hunckie / Kragujevac, CeZ / Kraljevo, Emil / Niš, Battric / Kosovska Mitrovica i naravno „domaćini“ SillyHeadz aka Marko i Bokee.

 

Pomenućemo da je na poslednjoj Decentralizaiji nastupao Battric, i da je time završen serijal za ovu sezonu. Baš onako kako treba! Hvala Batricc-u. Da zaključimo, Decntralizacija – Znači tbc

Ove godine smo proslavili petogodičnjicu. Žurka pod nazivom „MAMOLO’S MOST WANTED“ održala se 19. decembra. Okupili smo ljude iz starog, ali i sada iz novog Babola. Utisci – odličan 5. Slavili još 100 godina…
Pomenućemo žurku „Almost sixteen“ koja je bila uvertira za šesnaesti rožendan organizacije Happy PeopleDj Lale je tom prilikom doveo gosta – Dj SEEB-a iz Rijeke, koji je „polupao“ svojim fanky  teck-house zvukom.

 

29. maja klub Mamolo je uspešno završio ovu sezonu. Zahvaljujemo svima koji su došli da nam ulapšaju to veče (i koji su nam ulepsali sezonu;)).

 

Pratite nas putem myspace stranice ili na facebook-u i vrlo brzo ćete saznati gde ćemo se gledati sledeće sezone. Do tad uživajte!