Home

VESTI

Predstavljen Belgrade Sport Fest 2011

No Comments Latest

Predstavljen Belgrade Sport Fest 2011Na Belgrade Sport Fest-u Vas očekuje mnogo dobre zabave, raznovrsnih sportskih aktivnosti, ali i podsticaj na društvenu odgovornost, koja je ove godine predstavljena kampanjom "Sport sa razlogom-zagrevanje".

Svi zajedno ćemo pružiti podršku vrhunskim sportistima Specijalne olimpijade Srbije i Paraolimpijskog komiteta Srbije na predstojećim takmičenjima, sa kojih iz godine u godinu donose sve veći broj medalja.

 

Svečano otvaranje Belgrade Sport Festa desiće se na NAXI plaži na platou ispred UŠĆE Shopping Centra 15.juna u 17h. PR UŠĆE Shopping Centra, Vanja Kovačev, izjavila je: „Sport Fest je sjajna manifestacija zabavno-sportskog, ali i društveno odgovornog karaktera. Zadovoljstvo mi je da ponovo radimo sa Beogradskom Kulturnom Mrežom.“

Bojan Jaćimović, generalni sekretar Paraolimpijskog komiteta Srbije izjavio je kako je prezadovoljan što neko osim državnih institucija brine o osobama sa invaliditetom i pokreće ovakvu kampanju, jer priznanja koja oni donose su velika.

Stonoteniseri se nikada ne vrate sa takmičenja bez medalje, a u Londonu 2012. godine po prvi put će se takmičiti tim Srbije u odbojci u kolicima.

 

 

 Predstavljen Belgrade Sport Fest 2011
Predstavljen Belgrade Sport Fest 2011

 

Maja Raković, vlasnik i glavni i odgovorni urednik Naxi radija, za koncept NAXI plaže rekla je da je to “Nešto zaista impozantno i interesantno” što je i potkrepila činjenicama da će plaža ove godine pružiti vrhunsko uživanje uz brojne modne revije, koncerte, raznovrsne sportove u kojima će svi posetioci moći da se oprobaju, kao i ženski kutak gde će pripadnice lepšeg pola moći da se relaksiraju dok se vrhunski animatori brnu o deci za koje je pripremljen raznovrstan program.

Svi zabavno – rekreativni sadržaji na Belgrade Sport Fest-u i „Naxi plaži“ potpuno su besplatni.

PRESS konferencija povodom Belgrade Sport Festa i NAXI plaže održana je juče u podne u prelepoj letnjoj bašti “IN” Hotela gde su se javnosti obratili:
• Maja Raković – vlasnik i glavni i odgovorni urednik Naxi radija
• Vanja Kovačev- PR and Marketing Coordinator – UŠĆE Shopping Center
• Ekaterina Ćirović – PR Belgrade Sport Fest-a
• Bojan Jaćimović – generalni sekretar Paraolimpijskog komiteta Srbije

Više informacija na zvaničnoj web stranici www.belgradesportfest.com