Home

VESTI

Predstavljanje programa 38. Black ‘n’ Easy Fashion Week-a

No Comments Latest

Predstavljanje programa 38. Black 'n' Easy Fashion Week-aNa koktel prijemu održanom u hotelu Crowne Plaza predstavljen je celokupan program 38. Black 'n' Easy Fashion Week-a koji će trajati u periodu od 3. do 10. novembra 2015. godine.
  
Manifestaciju će svečano otvariti revija pod nazivom „Žene heroji“ koja je posvećena damama obolelim od raka dojke. Na ovoj reviji predstaviće se neki od najprestižnijih domaćih dizajnera okupljenih oko BFW Design Collective-a sa ciljem da podignu svest šire javnosti o prirodi ove teške bolesti.
  

„Statistika pokazuje da je Srbija na drugom mestu po smrtnosti žena od ove bolesti. Ova činjenica nas obavezuje da usmerimo pažnju javnosti na ovaj problem i na sve načine pokušamo da unapredimo kvalitet obolelih žena“, rekla je predsednica udruženja „Budimo zajedno“ Jasmina Lukić.

Generalni direktor modnog studija „Click“ Nenad Raduević istakao je najvažnije detalje najvećeg modnog događaja u regionu. Najvažniji program 38. Black 'n' Easy Fashion Week-a čine revije poznatih domaćih dizajnera i brendova, među kojima će biti i niz mladih kreatora, studenti i diplomci okupljenih oko projekta Fashion Incubator. Za vreme trajanja manifestacije, beogradska publika moći će da uživa i u pratećem umetničkom programu koji čine Modne vinjete, izložbe fotografija, modnih detaja…

 

 

 Predstavljanje programa 38. Black 'n' Easy Fashion Week-a

Predstavljanje programa 38. Black 'n' Easy Fashion Week-a

 

 

Beogradska nedelja mode biće domaćin Martina Robertsa, predstavnika Fashion Scout-a iz Londona koji će održati radionicu za dizajnere sa ciljem da se unaprede njihovi kapaciteti za plasarinje kolekcija na stranim tržištima. Zahvaljujući saradnji sa gospodinom Robertsom, domaći dizajneri kao što su Ana Ljubinković, George Styler, Ivana Pilja, Vlada Savić, Budislava Keković imali su priliku da prikažu svoje kolekcije na proteklom London Fashion Week-u, a naša moda je postala zanimljiva tema u britanskim medijima.

Partner Beogradske nedelje mode je Grand kafa Black 'n' Easy – najnovija kategorija kafe, prava turska kafa koja se priprema na instant način! Spoj Fashion Week-a i Black 'n' Easy kafe posvećen je uživanju i ljubavi prema lepom uz očuvanje pravih vrednosti i visokih standarda.