Home

VESTI

Pomozite Rambu da snimi pesmu

No Comments Latest

Pomozite Rambu da snimi pesmuMuzičar Rambo Amadeus pozvao je sve svoje prijatelje, obožavaoce, muzičke profesionalce i amatere širom sveta da doprinesu stvaranju njegove nove pesme.

"Potrebno je da odete na najpopularnije mesto u vašem gradu, Ajfelov toranj u Parizu, u Londonu Trafalgar skver, u Kanadi vodopadi Nijagare…i skupite prijatelje, najmanje sedmoro, da pevaju hor u pesmi, koja je jednostavna i lako se uči", saopštio je Rambo.

 

Na svom zvaničnom sajtu muzičar je postavio "YouTube" snimak u kome peva "Rambo majstore, glasamo za tebe, budi nam predsednik države, Rambo majstore", zamolivši buduće učesnike da pevaju uz njega u pravom tonalitetu i ritmu.

"Kvalitet snimaka mora biti dobar koliko je to moguće, ali podnećemo i snimke sa mobilnih telefona, ako je prizor kul. Nema veze iz koje je zemlje, može biti Aljaska sa Eskimima ili usred pustinje sa Beduinima, sa Kinezima na pirinčanim poljima, a posebno kombinacija pomenutog", navodi Rambo.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=3emXnAs1TSk|width=450|height=364{/mgmediabot2}

 demo for the song

 

 

Beogradski muzičar, pravim imenom Antonije Pušić, ističe da su za snimak takođe dobre svetske prestonice sa svojim popularnim lokacijama, i da je posebno poželjno da učesnici ne razumeju reči pesme.

"Zamisao da ljudi širom sveta pevaju moju pesmu je veoma kul, verujte mi. Neću dati nagradu ili platiti za snimke, ali odabraću one koji mi se najviše svide, izmontirati pesmu i potpisati učesnike. Sva autorska prava idu Svjetskom Mega Caru, naravno!"

 

 

Pomozite Rambu da snimi pesmu

Pomozite Rambu da snimi pesmu