Home

VESTI

Pogledajte novi spot grupe E-play

No Comments Latest

Pogledajte novi spot grupe E-play

Grupa E-play je snimila spot za pesmu Vremeplov koji je četvrti po redu singl sa albuma “Drago mi je da smo se upoznali”. U ovoj pesmi kao specijalni gost pojavljuje se i Bane Bojović iz grupe Sunshine.

Ovaj spot je radio Đorđe Arambašić a svoje montažersko umeće pokazao je i Vladimir Marković poznatiji kao Looney.

 

Spot je sniman u prostoru bivše Vojne akademije u kom se nedavno održao i Oktobarski salon. U ovom video radu Đorđe je zamislio četiri različita prostora za četiri člana benda a za to mu je bio potreban prostor ogromnih dimenzija.

Kulturni centar Beograda na čelu sa Miom David, kao i Sekretarijat za kulturu izašli su u susret i dozvolili da se spot snimi na jednoj takvoj lokaciji. Djordje se takodje poigravao svetlom koje ukazuje na protok vremena a to je ostvario uz pomoć Cineplaneta koji je efektnim svetlima uspeo da predstavi E-play kroz siluete.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=8QXfdn3gp9w|width=450|height=364{/mgmediabot2} 

  E-play feat. Bane Sunshine – Vremeplov

 

 

Ovom spotu doprinelo je i rad beogradske dizajnerke Lane Vasiljević. Lana je neonskim radom iz njene kolekcije pod nazivom “LTD. svetlosno zvučna instalacija” doprinela da ovaj spot ima vrlo specifican vizualni identitet.

Brza montaža, svetla, neon, siluete u kojima se pojavljuju članovi benda E-play glavne su karakteristike ovog umetničkog video rada. Pored Baneta kao gost na bubnjevima pojavljuje se i Alek iz benda Eyesburn.

E-play se trenutno priprema za novu seriju koncerata koja počinje u subotu 05.03. u Zrenjaninu i 12. 03. Požarevcu.

 

 

 

Izvor:

Happynovisad.com