Home

VESTI

Počela Web Fest .ME konferencija

No Comments Latest

Počela Web Fest .ME konferencijaPočela je druga Web Fest .ME konferencija, koja će biti održana 20. i 21. septembra u hotelu Splendid u Budvi, Crna Gora. Web Fest .ME konferencija najveći je regionalni događaj, a na ovogodišnjem programu biće priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama, razvoju u online marketingu i uopšte, svemu što je WEB.
 

Prošlogodišnja Web Fest .ME konferencija proglašena je za jednu od najboljih u regionu.
  

Prva je u ovom delu sveta za govornika imala Meta Mulenvega, osnivača WordPress-a, Tonija Konrada, osnivača about.me i jednog od glavnih investitora u Silicijumskoj dolini, Vibora Cipana iz zagrebačke kompanije UX Passion, Branka Miljkovića iz Nordeusa, Andraža Torija iz slovenačke Zemante i mnoge druge.

 

Ove godine uz nova velika imena iz sveta web-a, na programu su, takođe, priče o preduzetničkim počecima, najnovijim tehnologijama i uopšte svemu što je WEB.

Konferencija se održava 20. i 21. septembra 2012. godine u hotelu Splendid u Budvi, Crna Gora.

Prvi dan konferencije će pored panel diskusije u kojoj će učestvovati najveća imena regionalne internet scene (Joško Mrndže, Country manager Adriatik regije, Google.com, Ivan Brezak Brkan, osnivač netokracija.com i Dejan Nikolić, osnivać njuz.net) obeležiti i dolazak Brajana Vonga, milionera od 21 godine, Lizabet Mek Debor iz Sedo i Karoline Rosi iz Start-Up Čile programa, koja će održati i  Start-Up Čile Meet-Up radionicu na kraju prvog dana. 

 

 

 Počela Web Fest .ME konferencija

Počela Web Fest .ME konferencija

 

 

Na kraju prvog dana očekuje nas prvo predstavljanje učestnika start-up takmičenja, Web-Up. ME. Takmičari će imati 3 minuta da pred žirijem prezentuju svoj projekat i pokažu zašto baš oni treba da dobiju priliku da se sutradan, u finalu bore za prilujz da se predstave na TC Disruptu u Njujorku u maju 2013.

Sve dodatne informacije o konferenciji možete pronaći na www.webfest.me