Home

VESTI

Pobednik iz Beograda putuje u Zlatni Prag!

No Comments Latest

Aleksandra DabićApatinska pivara i BitefArtCafe, proglasili su pobednicu takmičenja Veče talenata fantastičnih glasovnih mogućnosti, finalne večeri Staropramen karaoke izazova, Aleksandru Dabić i nagradili je putovanjem u Prag za dve osobe.

Nakon tri kvalifikacione večeri i 24 takmičara, najboljih 6 takmičara nadmetalo se u uzavreloj atmosferi BitefArtCafe-a za glavnu nagradu.

 

Takmičarka najneverovatnijih glasovnih sposobnosti, prema odluci publike i mišljenju stručnog žirija, dobila je priliku da sa dragom osobom provede četiri dana u Zlatnom Pragu, rodnom gradu Staropramena.

„Sestra me je nagovorila da učestvujem na Staropramen karaoke izazovu i zato ovu pobedu posvećujem njoj. Uživala sam u svakom delu takmičenja, a tek ću uživati u Pragu. Posebno sam oduševljena češkim pivom i od sada pijem samo Staropramen.“, sa oduševljenjem je naglasila Aleksandra Dabić.

 

 

Adria Music  Conference
Pobednica Aleksandra Dabić

 

Serijal Staropramen karaoka izazova, zatvorili su Miloš Milovanović, Miloš Maksimović, Branko Veselinović, kao i članica grupe Beauty Qeens, Sanja Bogosavljević, koja je bila na čelu VIP žirija tokom kvalifikacionih ali i finalne večeri.

„Aleksandra je pametno nastupala! Svako izvođenje bilo je stilski drugačije, čime je pokazala talenat i  ali odlično muzičko/stilsko znanje. Sigurno smo doneli pravu odluku jer to nije samo naša već i odluka publike. Staropramen karaoke izazov dobio je  pravu predstavnicu.“, istakla je Sanja Bogosavljević, članica benda Beauty Qeens.

 

 

Adria Music  Conference
Pobednica Aleksandra Dabić

 

Za podršku takmičarima „Staropramen karaoka izazova“ bio je zadužen voditeljski duo, Igor Brakus i Smiljan Banjac, dok je bend „Euterpa“, tokom celog takmičenja pružao muzičku podršku učesnicima i bodrio sve one koji su verovali u sebe i bili otvoreni za nova iskustva. U revijalnom delu Staropramen karaoka izazova, nastupila je glumica Jana Milić, koja je pesmom Crni ples, otvorila drugi drugi krug finalnog takmičenja.

Takmičenje Staropramen karoke izazov, održano je u Novom Sadu, Kragujevcu, Nišu, Subotici i Beogradu tokom marta i aprila, a pravo učešća imali su svi istinski poznavaoci piva, ljudi koji uživaju u druženju sa prijateljima i smatraju da je pivo idealan preduslov za dobru zabavu. Zbog velikog interesovanja, u Beogradu su održane tri kvalifikacione večeri i jedna finalna, a pobednik se pridružio najtalentovanijim takmičarima iz Novog Sada, Kragujevca, Niša i Subotice, koji već uveliko planiraju svoje putovanje u Prag.