Home

VESTI

Pharrell Williams na 2015 MTV EMA

No Comments Latest

Pharrell Williams na 2015 MTV EMASvestrani umetnik Pharrell Williams prvi je potvrđeni izvođač na predstojećoj 2015 MTV EMA dodeli muzičkih nagrada.

 
Pevač, tekstopisac, producent i modni dizajner doneće svoj prepoznatljivi stil na pozornicu Mediolanum Forum dvorane u Milanu u nedelju, 25. oktobra i bez sumnje će prirediti nastup za pamćenje! Pharrell se ove godine nalazi u trci za dve MTV EMA nagrade – za najboljeg muškog izvođača i najbolji video za pesmu „Freedom“.
  

Ed Seeran će uz pomoć Rubi Rose predvoditi ovogodišnju MTV dodelu evropskih nagrada, koja će se uživo prenositi na MTV kanalima širom sveta. Naznaku onoga što Ed i Ruby spremaju za MTV EMA dodelu pogledajte u promo videu:

 

www.tv.mtvema.com/video/2015-ema-host-promo/0grwun

Pristizanje zvanica, izvođača i nominovanih na crveni tepih na regionalnom MTV kanalu moći ćete da pratite u nedelju, 25. oktobra od 20:00, dok su prenos dodele i glavni događaj na programu od 21:00.

 

 

 Pharrell Williams na 2015 MTV EMA

Pharrell Williams na 2015 MTV EMA

 

 

Glasanje u svim kategorijama se odvija na MTVEMA.COM i traje do subote, 24. oktobra u 23:59, osim za Best Adria Act za koju glasanje traje do 14. oktobra u ponoć.

U trci za najboljeg regionalnog izvođača ove godine se takmiče 2CELLOS, Daniel Kajmakoski, Marčelo, Sassja i Hladno pivo. Požurite i dajte glas svom favoritu!