Home

VESTI

“Ovisnik” na Deezer-u!

No Comments Latest

"Ovisnik" na Deezer-u!Aktuelni funk hit grupe Disciplin A Kitschme „Ovisnik o moći“ posle video premijere na MTV kanalu krajem prošlog meseca, od danas je i na Deezer servisu, sajtu za slušanje muzike na zahtev.

  

Nastavljajući putem započetim prošlim hitom „Samo Disciplina!”, neuništiva Disciplin A Kitschme, u najnovijoj postavi sa usnom harmonikom, ponovo uzbuđuje javnost žestokim ritmom i provokativnim tekstom.
 

Povodom teksta pesme, članovi grupe su rekli: „U prošloj najavi za video spot „Ovisnika“, naglasili smo da je tekst ove pesme univerzalan, da se odnosi na svakog od nas i da ga ne treba vezivati  isključivo za političare i njihove ambicije. Taj stav i sada stoji, međutim, događaji koji se konstantno nižu iz dana u dan, zaista ne idu u prilog pomenutoj vrsti ljudi, pa tako i treba razumeti one koji političare vide kao jedine ovisnike o moći i koji automatski povezuju tekst ove pesme sa njima.“

 

 

 "Ovisnik" na Deezer-u!

"Ovisnik" na Deezer-u!

 

 

Grupa će u narednom periodu raditi na „novim rifovima upotpunjenim svežim tekstualnim opaskama“ da bi najesen 2014 objavili „kolekciju novih pesma, nešto što se i dalje staromodno zove albumom“.

Disciplin A Kitschme su:

Koja – bas i vokal
Buca – bubanj, prateći vokal
Manja – prateći vokal
Djeke – usna harmonika