Home

VESTI

Otvoren klub “The Tube”

No Comments Latest

Otvoren klub "The Tube"Popularni beogradski klub „Tube“ otvoren je velikom žurkom na kojoj su nastupili niški projekat “El Jazzyra” i nekoliko rezidenata kluba među kojima su di džejevi Tijana Todorović, Pepe, Ojša i Puki .

 

Otvaranju je prisustvovao i veliki broj poznatih ličnosti, a zabava je trajala do ranih jutarnjih sati.

 

Među zvanicama su bili i maneken i TV lice Boško Jakovljević, naš proslavljeni glumac Sergej Trifunović, slikarka Biljana Cincarević, direktor Agencije za evropske integracije Grada Beograda Danko Runić, poznati producent Voja Aralica, dramski pisac Biljana Srbljanović, kao i popularni di džejevi Marko Nastić i Dejan Milićević.

 

 

 Atmosfera u klubu "Tube"

Atmosfera u klubu "Tube"

 

 
Ovo je jedan od klubova kojim nijedan svetski grad ne bi mogao da se postidi. Kad god mi dođe neko društvo iz inostranstva dovodim ih ovde jer ekipa dobra, a di džejevi su uvek na nivou, što znači da je provod zagarantovan.

 

Jučerašnja žurka je zaista bila dobra, a sviđa mi se i što su uveli praksu da osim nastupa di džejeva gostuje i bend koji svira uživo. Mesto je sada još lepše uređeno, što sigurno obećava još jednu doboru sezonu – kaže Voja Aralica, producent čuvenog pevača Zdravka Čolića.

 

 

 Zezanje :)

Zezanje 🙂

 

 

Inače, večeras, drugog dana otvaranja, u klubu “Tube“ će se slušati haus i tehno, jer će za di džej pultom biti Marko Nastić i Tijana Tododorvić.

 

Sutradan će se održati žurka u duhu tradicije kluba, koja će biti oslonjena na disko haus zvuk uz B2B set di džej Pepea i Pukija. Ulaz je slobodan i večeras i sutra.

Sledećeg petka u klubu “Tube” nastupa detroitska legenda Rolando, poznat po himni mnogih klubova “Nights Of The Jaguar”. Uz njega publiku će zabavljati i di džej dvojac Subotić & Dušan Kačerević.