Home

VESTI

Ostgut Ton slavi 10. rođendan Berghain

No Comments Latest

Ostgut Ton slavi 10. rođendan BerghainOstgut Ton proslaviće deset godina rada žurkom u klubu Berghain 15. i 16. avgust. Započet sa André Galluzzi izdanjem Berghain 01 mix CD (2005), Ostgut Ton je Berghain label.

Tri prostora će biti na raspolaganju posetiocima: Berghain, Panorama Bar i „Elektoakustischer“ salon, koji je inače prostor koji najviše podseća na pećinu, a otvoren je samo za posebne evente.

 

Većina izdanja dolazi od umetnika povezanih sa klubom, mnogi od njih su rezidenti svetski poznatog Berghain kluba. Oni će biti uključeni u predstojeća dešavanja.

 

All-Star tehno lineup je sastavljen isključivo za Berghain. Dugogodišnji rezidenti Norman Nodge, Ben Klock, Marcel Dettmann, Marcel Fengler i Fiedel su dogovoreni, zajedno sa novim snagama poput Answer Code Request, Function i Kobosil.

 

 

 Berghain

Berghain

 

Panorama Bar će, posle mešanja različitih muzičkih pravaca konačno ugostiti velika imena. Luke Slater će vreti kao L.B. Dub Corp, a tu su još Anthony Parasole, Nick Höppner, Ryan Elliott, Tama Sumo, Boris i live set od Steffi & Virginia.

U „Elektoakustischer“ salonu, gde se obično organizuju ambijentalni skupovi, nastupiće Efdemin, Tobias., Jenus i Summe.

Proslava će krenuti oko ponoći 15. avgusta, a verovatno če trajati do ponedeljka u toku dana.

 

 

 

 Ostgut Ton

 

 

 

 

Izvor:

RA