Home

VESTI

ORANGE ENERGY with Anthony Pappa @ Club Amnesia

No Comments Latest

Anthony Pappa važi za jednog od vodećih i najpoznatijih DJ-eva i producenata na progressive sceni širom sveta.

Započeo je karijeru kad je ima samo 13 godina da bi dve godine kasnije osvojio nagradu na DMC takmičenju koje mu je otvorilo vrata klubova širom Australije. Kako bi unapredio svoju DJ karijeru Anthony Papa dolazi na ideju da otputuje do Britanije gde je morao iznova da dokazuje svoje umeće što mu se kasnije svakako isplatilo.

Njegovi setovi u to vreme bili su fuzija funky tech house-a i ne komercijalnog trance-a što mu je omogućilo da uradi kompilaciju pod nazivom "Renaissance Volume Two" koja je naišla na neverovatno dobar odziv kod publike.

Nevezano za svoju DJ karijeru Pappa počinje da se bavi i producentskim radom, a njegove numere dostižu vodeće pozicije na svim chart listama. Njegov potencijal prepoznali su i Andy Horsfield i James Todd ( Boxed/Global Underground ) i zamolili ga da uradi prvu kompilaciju "Nu – Breed" koja postiže neverovatan uspeh i nakon toga počinje redovno da izlazi.

 

Koristeći sve prednosti svog posla Anthony Pappa je proputovao Ameriku, Evropu, Skandinaviju i mnoge druge zemlje gde je tokom svojih setova nailazio na ovacije i oduševljenje od strane publike. Trenutno živi u Britaniji , i kako kaže, planira da posle više nego sjajnog nastupa krajem 2006. godine u KC Gradilište, gde se tražila ulaznica više, ponovo „natera" novosaÄ‘ane da plešu. Očekujte fuziju electra, breaks-a i housea, upakovanu u neverovatan eklektični set.

Anthony Pappa će nastupiti u klubu ''Amnesia'' u Novom Sadu u petak 19.12.2008.
Kao podrška stranom dj-u biće Vladimir Aćić i Dee Face. Početak dogaÄ‘aja je najavljen za 22h.

 

CENA ULAZNICA

490 din u pretprodaju
790 din na ulazu u klub

PRODAJNA MESTA

IPS prodavnice u Novom Sadu i Beogradu
www.gigstix.co