Home

VESTI

Opening weekend / xLagoom

No Comments Latest

Weekend koji je pred nama će obeležiti otvaranje xLagoom kluba sa dva odlična eventa.

 

U petak, 26. septembra po prvi put u klubu XLAGOOM ocekuje nastup projekta ECTIMA [TesseracTstudio/Synergetic Rec, Bg] i DJ DACHA-e [TesseracT Studio, Iono Music, Flegma, Bg], kao najava citavog niza party-ja artista koji stoje iza imena TesseracTstudio. 

U subotu, 27. septembra vas na istom mestu očekuje nastup SHANTI MATKIN danas se smatra jednim od vodećih umetnika nove generacije na svetskoj trance sceni. Karijeru je započeo jako rano, vec sa 13 godina počeo je da pušta muziku u jednom klubu u Amsterdamu. Godinu dana kasnije vec postaje deo line up-a na “Voov Festival-u”, jednom od najvećih i najpoznatijih trance festivala na svetu.

Delimo 3 x 1 kartu za ECTEMA party. Zainteresovani je potrebno da pošalji email na [email protected] koji sadrži ime, prezime i broj telefona!

 

A delimo i 3 x 1 kartu za event dan kasnije i to SHANTI MATKI, zainteresovani za ovaj party je potrebno da pošalji email na [email protected] koji sadrži ime, prezime i broj telefona!

 

 

PETAK, 26. SEPTEMBAR 2008.

SPECIAL COCKTAIL PARTY
Sound: [Progressive-Tech-Trance] 
Line Up DJs [MAIN FLOR]:
– ECTIMA LIVE! [TesseracT Studio/Synergetic Rec, Bg]– PENDULA DJ SET [PsyGarden, Bg]– DACHA DJ SET [TesseracT Studio, Iono Music, Flegma, Bg] 
 
U petak, 26. septembra po prvi put u klubu XLAGOOM ocekuje nas nastup projekta ECTIMA [TesseracTstudio/Synergetic Rec, Bg] i DJ DACHA-e [TesseracT Studio, Iono Music, Flegma, Bg], kao najava citavog niza party-ja artista koji stoje iza imena TesseracTstudio.
 
ECTIMA, progressive-tech-trance projekat 2004. godine pokrecu Dalibor Delic i Nikola Kozic. Nikola aka Zyce pokazuje interesovanje ka muzici veoma rano, svirajuci tada u brojnim rock, regge i metal bendovima. Postepeno, pronalazi sebe u elektronskoj muzici, stvarajuci sopstveni, potpuno specifican i autentican muzicki stil. Ove godine objavio je prvi studijski album "Hypercube" u saradnji sa Fox-om, za "Synergetic Records". Dalibor aka Flegma vec dugi niz godina bavi se produkcijom svih vrsta beat-ova, komponovanjem melodija i muzickim aranzmanima, koristeci sve dostupne synth-ove i gedzete. Odrastao je na muzici najrazlicitijih formi, ali od `99. godine shvata da je trance zvuk njegov definitivan izbor i podrucje u kome na najbolji nacin moze da iznese svoj producentski rad.
 
Jedistven zvuk projekta ECTIMA, kao odlicna mesavina progressive i tech-trance zvuka vec je naisao na poprilicno interesovanje nakon samo nekoliko live nastupa, privlaceci paznju publike neobicnim drum loop-ovima i uplifting break-ovima, veoma cistom produkcijom koja je vec postala njihov zastitni znak. Duboke bass linije, snazne perkusione sekvence, eletric fx-ovi, synth-ovi i mracne atmosfere su osnovne odlike njihovog muzickog stila koji neprestano razvijaju, stvarajuci originalan i inovativan zvuk.
 
 
Cena karte: 200 dinara na blagajni kluba

 

SUBOTA, 27. SEPTEMBAR 2008.

SHANTI MATKIN
REC LABEL: Spun Rec, Joof Recordings
COUNTRY:  Amsterdam, NETHERLANDS, IBIZA
 
Line Up DJs [MAIN FLOR]:
– SHANTI MATKIN [Spun Rec, Joof Recordings, Ibiza]– DJ MAX [Xperiment, Ultragroove rec]– DJ VLADA [IntellecT, Ultragroove rec] 
SHANTI MATKIN
danas se smatra jednim od vodećih umetnika nove generacije na svetskoj trance sceni. Karijeru je započeo jako rano, vec sa 13 godina počeo je da pušta muziku u jednom klubu u Amsterdamu. Godinu dana kasnije vec postaje deo line up-a na “Voov Festival-u”, jednom od najvećih i najpoznatijih trance festivala na svetu.

Pored toga sto ubrzo radi kao DJ sirom sveta, SHANTI jako rano pokazuje interesovanje i sklonost ka produciranju. Svoje prve korake u produkciji ostvaruje sa svojim prijateljem, Nils Feenstra-om, isto tako i sa bratom Riktam-om i njegovim partnerom Bansi-em (GMS), razvijajuci tako jedinstven zvuk sa masnim i groovy bas linijama, sa industrial elementima, naravno izmesanim sa  psihodelicnim melodijama.

Ubrzo pozvan je da producira track-ove veterana trance scene,  kao sto su Dino Psaras, Man With No Name, Deedrah i Earthling. Takodje uradio je remix-e za umetnike poput Talamasca-e,Deedrah-e i Sub6, sa kojima je nastupao širom sveta.

Od 2001.godine postaje svetski poznat i tražen nakon pojavljivanja na “Vision Quest´s Gathering-u”, jednom od najvecih trance festivala u Japanu, dok je njegov track "Smell´s Like Victory" postao soundtrack festivala.

www.shanti-music.net
http://www.myspace.com/shantimatkin
 
Cena karte: 600 dinara na blagajni kluba