Home

VESTI

Okupljaju se Nick Cave And The Bad Seeds?

No Comments Latest

Okupljaju se Nick Cave And The Bad Seeds?Nick Cave And The Bad Seeds bi sledeće godine možda mogli da objave i novi album, prvi posle "Dig, Lazarus, Dig!!!" iz 2008.

Prošle nedelje je bubnjar i prekusionista Jim Sclavunos, koji je svirao i u bendu Bad Seeds i u grupi Grinderman, koje su osim fontmena Nicka Cavea međusobno delile i članove, za magazin Faster Louder izjavio da su u poslednje vreme "zanemarili" projekat The Bad Seeds, kao i da je krajnje vreme da mu se opet posvete.

 

Ove izjave dolaze nedugo posle iznenadnog saopštenja koje je Nick Cave objavio publici na kraju Grinderman nastupa na festivalu Meredith u Australiji: "Ovo je bilo sve od Grinderman. Gotovo je," posle čega je dodao: "Vidimo se za deset godina, kad ćemo svi biti još stariji i još ružniji."

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=kUlgN__Jrxk|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Nick Cave & The Bad Seeds – Red Right Hand

 

 

Upitan da prokomentariše ovaj događaj, Sclavunos je rekao da je to bio "više kao pozdrav nego neka najava. Najava bi bila zvanično saopštenje za javnost, alitko zna šta sve može da se desi za deset godina… Baterije u mojoj kristalnoj kugli su trenutno malo oslbile, tako da ne mogu da predvidim budućnost Grinderman… Ako ona uopšte postoji".

Nick Cave And The Bad Seeds su još prošle godine najavili da će izdati novi album 2011, što se ipak nije desilo. Nick Cave je izjavio: "Imam datum početka rada na novom albumu… Ali to neću raditi dok ne završi Grinderman turneja."

 

 

 

 

 

Izvor:

mtv.rs