Home

VESTI

Odložena promocija Nastićevog albuma

No Comments Latest

Odložena promocija Nastićevog albuma u Novom Sadu Promocija albuma Marka Nastića i Exit Music online etikete, koja je bila zakazana za ponedeljak, 30. novembar u 14h na Miletićevom trgu u Novom Sadu, biće odložena zbog bolesti nekih od planiranih učesnika.

Prvi album našeg najpoznatijeg DJa Marka Nastića pod nazivom „Music For The People“, biće objavljen na sajtu Exitmusic.tv, u ponedeljak 30. novembra, i svim posetiocima ovog sajta biće dostupan za besplatan „download“. Novi datum održavanja promocije biće naknadno objavljen.

Nastić, koji album izdaje pod pseudonimom Fatboy Jr, pridružiće se na ovaj način Obojenom Programu, čiji je album do sada imao preko 30 000 „downloadova“ i E-play-u kao treće ime Exit Music scene  koja omogućava besplatno skidanje albuma. Očekuje se da svoja nova izdanja na sajtu Exitmusic.tv uskoro objave i bendovi Overdrive, Trance Balkan Desorganisation i The Good Guys. 

 

Prvi album Marka Nastića besplatno

Svoj prvi album „Music For The People“ Nastić je radio u saradnji sa svojim prijateljima i saradnicima sa ovdašnje muzičke scene, među kojima su Đorđe Miljenović, Una Senić, Džoni Racković, i mnogi drugi. Njegova dosadašnja izdanja, uskovitlani nastupi sa tri audio sistema, koji obuhvataju tribal i tech-house, electro i techno, kao i klupske produkcije za Umekovu i Kanzyanijevu izdavačku kuću „Earrisistible“, pretvorili su ga u traženog disk džokeja koji nastupa svuda po svetu.  
 
{xtypo_rounded1}Exit od 8. do 11. jula 2010.

Prodaja ulaznica za jedanaesti Exit festival počinje u ponedeljak, 7. decembra u 12 časova na internet adresi Gigstix.com. Najbrži posetioci imaće priliku da naruče ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 4990 dinara, što iznosi 55% popusta u odnosu na redovnu cenu ulaznice od 10 990 dinara. Kada se naruče i prodaju sve ulaznice po prvoj promotivnoj ceni, ulaznice će moći da se naruče i kupe po drugoj promotivnoj ceni od 6490 dinara. Sve informacije o cenama i načinu kupovine posetioci mogu pronaći na sajtu Exitfest.org{/xtypo_rounded1}