Home

VESTI

Od sutra prodaja karata za EXIT

No Comments Latest

Od sutra prodaja karata za EXIT

Ukoliko želite ulaznice za Exit 2010. sa 55 % popusta u ponedeljak, 7. decembra u podne budite na gigstix.com i kliknite na link za kupovinu ulaznica.

Za najbrže smo obezbedili ulaznice po promotivnoj ceni od 4990 dinara, što iznosi 55% popusta u odnosu na redovnu cenu – 10990 dinara. Broj ovih ulaznica je ograničen i očekuje se da će biti rasprodate bukvalno za nekoliko minuta.

Ukoliko ne uspete da kupite ove, imaćete priliku da odmah naručite ulaznice po ceni od 6490 dinara.

Aplikaciji za kupovinu ulaznica moći ćete da pristupite tako što ćete se registrovati i ulogovati na gigstix.com.

Preporučujemo vam da se na sajtu gigstix.com registrujete odmah kako biste u ponedeljak u podne lakše pristupili aplikaciji za kupovinu ulaznica.

 

Od sutra prodaja karata za EXIT

Registracija je jednostavna – potrebno je uneti samo mejl adresu i lozinku koju sami smišljate, a nakon što dobijete mejl sa potvrdnim linkom i kliknete na njega, moći ćete i da se ulogujete i naručite ulaznice.

Ako ste već registrovani i preko sajta gigstix.com ste već kupovali ulaznice, aplikaciji pristupate tako što ćete se ulogovati unoseći mejl adresu i lozinku, kao i inače.

Ulaznica se smatra naručenom samo nakon popunjavanja aplikacije i nakon što kupcima stigne potvrdni mejl, koji sadrži uplatnicu sa uputstvom za plaćanje.

Kupovina ulaznice se završava tek nakon uplate, posle čega će kupci dobiti mejl sa .PDF vaučerom, kao dokaz da su ulaznice plaćene. Kupci će biti blagovremeno obavešteni o mestu i vermenu zamene vaučera.

Svaki kupac moći će da naruči maksimalno 4 ulaznice. Rok za uplatu ulaznica je 3 radna dana.

Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice u vezi sa ulaznicama molimo vas da nam pišete na n [email protected] Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.