Home

VESTI

Obaveštenje redakcije

No Comments Latest

Obaveštavamo javnost, učesnike i prijatelje,

Otkrili smo niz nepravilnosti u procesu glasanja. Naš tim programera već radi na sanaciji istog, a redakcija se okuplja kako bi se odlučili dalji koraci.

 

Kao što smo i napomenuli prvih dana nagradne igre i glasanja, svi glasovi se snimaju. Svaki glas se upisu je u bazu sa vremenom glasanja, kao i IP adresom glasača, tako da nema mnogo mesta za greške u odreÄ‘ivanju porekla pomenutog. Na taj način je otkriveno da ima veliki broj sličnih IP adresa što je jako teško izvodljivo.

 

Ekipa Clubbing.rs portala će nastojati da u najbr�em mogućem roku sumljive i problematične glasove poništi kako bi svi učesnici dobili pravu šansu.

 

Opomenu ćemo uputiti svima, kako učesnicima, njihovim prijateljima tako i glasačima, da glasanju pristupe sa dozom optimizma i pravog sportskog duha. Jer ekipa portala i dalje misli da je mnogo orginalnije, zabavnije i zanimljivije da se do pobednika doÄ‘e glasanjem, nego redakcijskim izborom pobednika. Što, moramo napomenuti, nije isključeno ako se problemi nastave! Najbolji će ići na Exit uz Vašu ili našu pomoć!

 

Budite fer i pozovite prijatelje da glasaju, a ne da idu po još jedan modem!

 

Vibe Youself,
Redakcija Clubbing.rs portala