Home

VESTI

Novogodišnje izdanje na etiketi Dejana Milićevića

No Comments Latest

Novogodišnje izdanje na etiketi Dejana MilićevićaTit Zero Recordings Tit05 „Muscae Volitantes V.A.“ Novogodišnje izdanje na etiketi Dejana Milićevića!

  

Predstavljamo vam novo izdanje muzičke etikete Tit Zero Recordings jednog od najpoznatijih producenata naše regije, Dejana Milićevića, pod nazivom „Muscae Volitantes V.A“ I ovom prilikom Dejan je potražio inspiraciju za izdanje kod nove mlade techno snage sa naših prostora.
 

Imena koja ste dosad mogli čuti na Tit Zero Recordings etiketi su regionalni producenti kao što su Manjane i John Belk iz Srbije, Goran Kan iz Makedonije te vokal legende svetske techno scene DJ Rusha na jednom od trackova Dejana Milićevića.

Gosti na petom izdanju Tit Zero Recordingsa su Jan Kinčl Zero iz Hrvatske čiji live je publika imala prilike čuti na ovogodišnjem Lovefest festivalu i Borut Cvajner te Danijel Kević iz BiH. Ovi mladi producenti su majstorski pokazali kako se radi dobar i kvalitetan techno sa primesama deep-a i acida.

Na Tit05 izdanju nalaze se 3 tracka u pravom duhu sounda labela i izbor tune-ova vam daje iskustvo od deep techna, preko ozbiljnog tr8 jam-a do prime time numere koja definitivno ne ostavlja nikog ravnodušnim na dance floor-u. Za analogni artwork label-a je i dalje zadužen veteran beogradske art scene Johnny Racković.

 

 

 Novogodišnje izdanje na etiketi Dejana Milićevića

Novogodišnje izdanje na etiketi Dejana Milićevića

 

 

Beatport
www.beatport.com/release/dejan-milicevic

Soundcloud
www.soundcloud.com/dj-dejan-milicevic

Facebook

Dejan Milićević
www.facebook.com/dejanmilicevic

 

Jan Kinčl Zero
www.facebook.com/jankinclz

 

Borut Cvajner
www.facebook.com/borutcvajner


Danijel Kević
www.facebook.com/profile.php?id=100009563614484