Home

VESTI

Novo izdanje Dejana Milićevića: Retro zvuk u modernom ruhu

No Comments Latest

Novo izdanje Dejana Milićevića: Retro zvuk u modernom ruhuDJ Dejan Milićević, jedan od zaštitnih znakova naše elektronske scene, posle saradnje sa čuvenim DJ Rush-om, izbacio je novo izdanje na svom labelu Tit Zero Recordings.
  

Nakon zapaženog početka sa izdanjem na kojem se pojavljuje slavni Rush, poznat po izuzetno jakoj bas liniji u svojim setovima, Milićević je ovog puta radio sa mladim beogradskim producentom John Jogurtom. Izbacili su dve numere From Utterly Simple i More Sophisticated, koje obiluju sirovom energijom, a mogu se delimično preslušati na Beatport-u.
  

Saradnja se DJ Rush-om je prošla veoma zapaženo i veoma sam srećan što se tako veliko ime pojavilo na labelu. Ovog puta sam radio sa mladom beogradskom DJ nadom i u ove dve trake preovladavaju retro zvuci, ali i nekim novim aranžmanima. Ideja nam je bila da podsetimo na neki stari fazon, koji je doduše još uvek aktuelan, ali u modernoj produkciji. Nadam se da će se svideti publici – kaže Milićević i najavljuje da će i na narednim izdanjima sarađivati sa poznatim imena sa svetske, regionalne i domaće scene.

From utterly simple to more sophisticated [Tit Zero Recordings] :: Beatport

 

 Novo izdanje Dejana Milićevića: Retro zvuk u modernom ruhu

Novo izdanje Dejana Milićevića: Retro zvuk u modernom ruhu