Home

VESTI

Novi spot i singl grupe Plejboj!

No Comments Latest

Novi spot i singl grupe Plejboj! Ivan SijakPosle dužeg vremena vraća se Plejboj, legendarni funk rock bend iz Beograda, sa novim izdanjem za Lampshade Media!
 

Njihov potpuni povratak na scenu zapoćeo je još 2012. godine, objavljivanjem pesme "Nemam vremena", koja je postala zavidan radijski hit i neizbežni deo njihovih sve češćih koncertnih nastupa. Pošto plejbojizam deluje sopstvenim tempom, koji je ponekad nedokučiv običnim smrtnicima, bile su potrebne dve godine da najzad dobijemo njihovo pravo izdanje i novi video spot.
   

Na novom singlu, osim već poznate "Nemam vremena", Plejboj predstavljaju i njihov sasvim novi hit, "Nije lako"!  Možete ga preslušati na Deezeru. Video možete pogledati na zvaničnom YouTube kanalu grupe Plejboj, ili u nastavku:

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=w7LL0C3_zX8|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Plejboj – Nije lako

 

 

Video za ovu pesmu je režirao je Ivan Šijak. Najbolji bend oko sebe okuplja i najlepše devojke, a ovog puta lepotica bez koje spot ne bi mogao ni da se zamisli je poznata manekenka Anđelija Vujović. Plejboji uskoro kreću i na promotivnu turneju novih pesama u zemlji i regionu, a pre nego što ih vidite uživo na nekom od koncerata zagrejte se uz "Nije lako".