Home

VESTI

Novi spot benda Lollobrigida

No Comments Latest

Novi spot benda Lollobrigida Zagrebačka electro-pop atrakcija Lollobrigida snimila je spot za svoj poslednji singl “Sex on tv, sex on the radio”, koji opisuju kao zabavnu i ironičnu disco pesmu o svetu medija i današnjim medijskim zahtevima.

 

“Ideja je bila napraviti šaljivi osvrt na današnju medijsku scenu i zahtjeve koje mediji imaju prema zvijezdama. Što smo sve u stanju napraviti da budemo na tv-u? Uloge smo dodijelili našim prijateljicama i prijateljima tv voditelji(ca)ma s hrvatskih i regionalnih tv kuća. Svaka im čast, stvarno su ispali nadljudi. Bilo je odlično”, zadovoljno je prokomentarisala pevačica sastava Lollobrigida Ida Prester nakon završetka snimanja.

 

Spot je sniman u studiju Alfa filma, a režiser je Timote Neonski. Miksanje i mastering pesme potpisuje poznati slovenski producent Gregor Zemljić.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=P-y6mr3eg2Y|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Lollobrigida – Sex On TV, Sex On The Radio (official // audio only)

 

 

Zbog potreba snimanja spota, bend je ujedinio voditeljke i voditelje regionalnih TV kuća pa su tako glavni protagonisti spota, osim članova Lollobrigide, poznati voditelj i voditeljii: Mia Kovačić, Marijana Batinić, Iva Šulentić, Petra Nižetić, slovenska glumica i voditeljka Katarina Čas, beogradska voditeljka Una Senić i sve popularniji voditelj Ivan Šarić, miljenik pripadnica lepšeg pola.

 

Ida je najavila da spot obiluje ironičnim i šaljivim scenama: “Mia Kovačić za potrebe spota boluje od anoreksije, Marijanu Batinić maltretira neurotični stilista…Ivan Šarić palicom tera obožavateljke… Bit će tu puno zabavnih scena, pričekajte premijeru!“

 

“Sex on tv, sex on the radio” je ujedno i treći singl albuma koji bi trebao izaći krajem godine dok spot očekujemo na televizijama i internetu kroz koji dan!