Home

VESTI

Novi singl sastava E-Play “Ljubica”

No Comments Latest

Novi singl sastava E-Play "Ljubica"Beogradski sastav E-play je premijerno izveo novi singl “LJUBICA” u emisjii JELEN TOP 10 na RTS1 u nedelju .
  
Nakon numere "Iluzija", koja se nedeljama odlično kotirala na Jelen Top 10 listi, Dsikomeru, Pop mašini, Gruvanju, ove sedmice sledi pravo iznenađenje za fanove grupe E-Play, u vidu premijere najnovije pesme "Ljubica", koja će se u ovoj nedelji plasirati i kao novitet na Jelen top listi.
  

“Ova pesma ima ljubavnu tematiku i ime Ljubica je iskoršćeno kao igra reči i slova. Oduvek mi je ime Ljubica bilo misterija. Kada se prvo slovo imena obrise  – ostaje UBICA. ” izjavila je Maja Cvetkovic.

Stihovi “Da li znas kako dobila si ime” i “Sta se desi kada prvo slovo skines Ljubice”  zagrmece na Studiju B u sredu u 21h u reprizi Jelen Top 10, a pesmu mozete čuti i na radijskoj listi Diskomera, u Hit-u 202, u emisji Pop karosel radio Beograda….

 

Pesmu mozete videtiu nastavku:

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=qNYulviRu88|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Novi singl sastava E-Play "Ljubica"

 

 

Ovom pesmom poznati beogradski elektro rok / drum'n'bass sastav najavljuje novi album čiji se izlazak očekuje početkom jeseni, a pevačica i gitaristkinja Maja Cvetković, kroz razgovor u emisiji će otkriti planove benda, i pozvati gledaoce na njihov nastup na predstojećem Arsenal Festu u Kragujevcu.

Pesmu  mozete je čuti na Diskomerovoj lisi online.