Home

VESTI

Novi singl grupe Eyesburn: “Dream is Over”

No Comments Latest

Novi singl grupe Eyesburn: "Dream is Over"Beogradski sastav Eyesburn je tik pred nastup na Mikser festivalu objavio novi singl!
  
"Dream is Over" je pesma kojom Eyesburn započinju novo poglavlje – muzički vraćajući se u okvir četvoročlanog hard/stoner/reggae rock benda, ali sa dvadesetogodišnjim iskustvom iza sebe!
  

,,Tekstualno, pesma je ohrabrenje posrnulima koji skupljaju snagu i vraćaju se u životne tokove jači nego što su bili pre posrnuća. U rečima pesme se mogu naći svi koji bez obzira na poteškoće nalaze smisao u životu", objašnjava Nemanja Kojić Coyote.

Bend već uveliko radi na novom albumu, a "Dream is over" je jedan od tzv. pilot singlova za novo diskografsko ostvarenje koje se sa nestrpljenjem iščekuje.

 

 

 Novi singl grupe Eyesburn: "Dream is Over"

Novi singl grupe Eyesburn: "Dream is Over"

 

 
Eyesburn će letnju sezonu provesti radno, nastupajući širom regiona. Pored nastupa na beogradskom Mikser festivalu 5. juna, 4. jula ih očekuje nastup na OK festu (Tjentište, BiH), 10. jula Exit festival, koncerti u Prizrenu 30. jula i u Sremskoj Mitrovici 1. avgusta, te Love fest 9. avgusta i čuveni mađarski Sziget festival 12. avgusta.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=NwiRKdp1HGk|width=450|height=364{/mgmediabot2}

EYESBURN-Dream is over (Offical audio)