Home

VESTI

Novi MTV Express: Lollobrigida

No Comments Latest

Novi MTV Express: LollobrigidaNajšljokičastiji hrvatski electro bubblegum trash band u ekskluzivnom i eksplozivnom izvođenju pesama u potpuno drugačijim aranžmanima samo u MTV Expressu!

Muzičke zvezde, naviknute na ogromne bine, publiku i veliku produkciju izvode pesme na, za njih, neobičnim mestima, pred neočekivanom publikom.

Ove nedelje regionalnoj publici predstaviće se hrvatski sastav Lollobrigida. Dobitnici Best Regional Act nagrade, koja će im biti dodeljena na predstojećoj dodeli MTV EMA nagrada u Berlinu 5. novembra, ekskluzivno za gledaoce televizije MTV na krovu jednog od zagrebačkih solitera odsivrali su četiri pesme među kojima su i hitovi poput 'Volim te', 'Party' i 'Miss Right & Mr.Wrong'. 

Najšljokičastiji hrvatski electro bubblegum trash bend u ekskluzivnom i eksplozivnom izvođenju pesama u potpuno drugačijim aranžmanima, samo na kanalu MTV!  

 

Novi MTV Express: Lollobrigida

 

Lollobrigida su kao regionalni pobednik u konkurenciji za nagradu Best European Act  sa  21 regionalnim pobednikom MTV kanala iz Evrope. Pet izvođača sa najvećim brojem glasova biće nominovani u kategoriji Best European Act.

Nominovani će biti objavljeni u ponedeljak, 2. novembra, a pobednika, koji će se uživo predstaviti na EMA 2009, u kategoriji Best European Act, izabraće MTV publika. Gledaoci MTV-ja mogu da glasaju za svoje omiljene lokalne pobednike putem internet stranica www.mtvema.com, www.mtv.rs, www.mtv.com.hr i www.mtv.si
 
Na sajtu Mtv.rs, Mtv.com.hr i Mtv.si u toku su i dva Lollobrigida takmičenja!  Radi se o Remix takmičenju koje može da vas odvede u Berlin na dodelu MTV nagrada kao i konkurs za izradu garderobe koju će članovi benda nositi na dodeli MTV nagrada.

Premijera emisije MTV Express je svake druge srede u 20h, a emisija će biti reprizirana više puta u toku redovnih muzičkih blokova na našem kanalu. 

Za više informacija posetite www.mtv.rs!