Home

VESTI

Novi izvođači na 2015 MTV Video Music Awards

No Comments Latest

Novi izvođači na 2015 MTV Video Music Awards2015 MTV VMA – uživo na MTV kanalu u noći između nedelje i ponedeljka 30/31.8. od 02:00.
 
Lista izvođača koji će nastupiti na dodeli 2015 MTV Video Music Awards je upravo dobila veliko pojačanje! MTV je predstavio niz novih imena koja će se pobrinuti da ovogodišnja dodela MTV VMA nagrada bude najbolja do sada!
 

 

Pripremite se za muzički spektakl u noći između nedelje i ponedeljka, 30/31. avgust od 02:00, jer vas na velikoj sceni očekuju Pharrell, Demi Lovato, Macklemore & Ryan Lewis, Tori Kelly, A$AP Rocky i Twenty One Pilots.

Spektakularnu dodelu vodiće neponovljiva Miley Cyrus, a već je ranije bilo najavljeno da će tokom dodele nastupiti i The Weeknd, koji će izvesti svoj aktuelni hit “Cant’t Feel My Face”.

Takođe, otkriveno je i da je Kanye West ovogodišnji dobitnik priznanja “Michael Jackson Video Vanguard Award”, ali MTV je sačuvao i nekoliko iznenađenja za naredne dane.

 

 

 Novi izvođači na 2015 MTV Video Music Awards

Novi izvođači na 2015 MTV Video Music Awards

 

 

Bitka za MTV VMA priznanja se privodi kraju, tako da je ostalo još sasvim malo vremena da glasate za svoje favorite. Onaj ko osvoji najviše vaših glasova otići će kući sa čuvenom MTV Moonman statuom. Ove godine ona je dobila “novo odelo”, za koje je zaslužan modni dizajner Jeremy Scott!

Pogledajte OVDE ko je sve nominovan za MTV VMA nagrade, a potom i glasajte i za svoje favorite!