Home

VESTI

Novi album Sting-a “57th & 9th”

No Comments Latest

Novi album Sting-a "57th & 9th"Sting iz kultnog sastava The Police, objavio novi pop/rok album nakon više od 10 godina! Sting predstavlja novo studijsko izdanje "57th & 9th", najavljeno singlom"I Can't Stop Thinking About You"!
  

Ukoliko želite da omogućite vašim čitaocima da slušaju izdanje preko webplayer-a na vašem sajtu – iframe embed code se nalazi u attachmentu ovog e-maila.
  

Novo 12. studijsko izdanje je prvi Stingov pop/rok album nakon više od deset godina. "57th & 9th" je sniman u saradnji sa njegovim dugogodišnjim saradnicima Dominicom Millerom (gitara) i Vinniem Colaiutaom (bubnjevi).

Dugo očekivano izdanje takođe donosi saradnje sa raznim muzičarima kao što su bubnjar Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns N’ Roses), gitarista Lyle Workman, ali i “Tex-Mex” bend The Last Bandoleros.

 

 

 Novi album Sting-a "57th & 9th"

Novi album Sting-a "57th & 9th"

 

 

Album je naziv dobio po raskršću na Menhetnu pored kog je Sting svakog dana prolazio dok je išao u studio. Produkcijom "57th & 9th" se pozabavio Martin Kierszenbaum, a Sting o albumu kaže – "Radi se o istraživanju i putovanju, o putu koji vodi u nepoznato. Na albumu je materijal koji je energičan i glasan, ali istovremeno i promišljen".

Album "57th & 9th" je  digitalno dostupan u Srbiji preko muzičkih servisa Google Play i Deezer!

 

Preuzmi, slušaj ili dodaj album na plejliste OVDE.

 

www.sting.com