Home

VESTI

Novi album Partibrejkersa “Sirotinjsko carstvo”

No Comments Latest

Novi album Partibrejkersa "Sirotinjsko carstvo"Pet godina nakon živog albuma ,,Krš i lom" i osam godiina od objavljivanja studijskog izdanja ,,Sloboda ili ništa", rok ikone, grupa Partibrejkers, pod etiketom izdavačke kuće Odličan hrčak objavila je ,,Sirotinjsko carstvo".
  
,,U ovim godinama, i posle toliko vremena koje smo proveli truckajući se po balkanskoj guduri, dobro je što još imamo šta da kažemo, a upravo smo sve rekli na ovom albumu", izjavio je Zoran Kostić Cane pre više od godinu dana.

   

Tada je ipak ostao nedorečen, budući da će publika tek sada biti u prilici da čuje šta su sve Partibrejkers izrekli na novom albumu.

 

,,Sirotinjsko carstvo" dostupno je na Deezeru i svim relevantnim digitalnim servisima, kao i na CD-u koji je dostupan u svim bolje snabdevenim prodavnicama ploča i CD Shopovima.

Partibrejkers su odlučili da i prethodna izdanja objave u digitalnoj verziji, te su i ostvarenja ,,Partibrejkers", ,,Partibrejkers II", ,,Partibrejkers III", ,,Ledeno doba", ,,Gramzivost i pohlepa", ,,Kiselo i slatko" i ,,Krš i lom", takođe dostupni na Deezeru.

 

 

 Novi album Partibrejkersa "Sirotinjsko carstvo"

Novi album Partibrejkersa "Sirotinjsko carstvo"

 

 

Upravo objavljeno izdanje ,,Sirotinjsko carstvo" će uskoro biti dostupno i na vinilu!

,,Sirotinjsko carstvo" (Odličan hrčak, 2015)
1. Vrtim se
2. Da li put znaš?
3. Sitna lova
4. Ne mogu da kapiram
5. Svakoga dana
6. Sirotinjsko carstvo
7. Krš i lom
8. Paranoje
9. Šta radiš?
10. I to malo
11. Ljubav ne zaboravlja

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=UBonoL2XoYU|width=450|height=364{/mgmediabot2}

PARTIBREJKERS – Sirotinjsko carstvo OFFICIAL VIDEO