Home

VESTI

Novi album grupe S.A.R.S. preuzet 6000 puta za samo 3 dana

No Comments Latest

Novi album grupe S.A.R.S. preuzet 6000 puta za samo 3 danaSamo tri dana od kako je novi album 'Perspektiva' beogradskog benda S.A.R.S. postavljen na sjat regionalnog MTV-ja odakle besplatno može da se preuzme, album je dostigao 'tiraž' od preko 6000 downloada!

Prema rečima lidera benda S.A.R.S. Žarka, zajednička inicijativa regionalnog MTV-ja i benda S.A.R.S. naišla je na neočekivan odziv među brojnim fanovima iz celog regiona.

 

"Očekivao sam veliku potražnju za albumom s obzirom da je prošlo dve godine od izdavanja prvog, ali sam zaista prijatno iznenađen činjenicom da je za samo tri dana album skinulo više od 6000 ljudi. Hvala svima na podršci!".

Bubnjar benda Tihi ističe prednost ovog vida distribucije novog albuma: „S obzirom da opcija free download pruža mogućnost svima iz regiona, kao i ljudima širom sveta, da album skinu besplatno – sa ovim tempom preuzimanja možemo očekivati da će album do kraja meseca stići do ogromnog broja ljudi i zbog toga nam je veoma drago. S.A.R.S. će svojim nastupima u predstojećem periodu pokušati da opravda ukazano poverenje.“

 


SARS
SARS

Povodom novogodišnjih i božićnih praznika, MTV i S.A.R.S. su odlučili da svoje fanove nagrade ovim nesvakidašnjim poklonom i tačno u ponoć novogodišnje noći novi album benda S.A.R.S. pod nazivom Perspektiva postao je dostupan za besplatno preuzimanje na svim MTV-jevim sajtovima u regionu. Ujedno ovo je prvo album izdanje koje je MTV objavio na svom sajtu koje je dostupno za free download.

Na osam novih pesama, koliko Perspektiva sadrži, svoje produkcijske sposobnosti još jednom su dokazali Željko Veljković i Đorđe Miljenović (Wikluh Sky). I na albumu Perspektiva možete da očekujete tekstove koji obiluju socijalno angažovanim temama uz neizbežno „šaranje“ kroz razne muzičke žanrove.

Posetite MTV.RS i preuzmite svoju besplatnu kopiju albuma Perspekitva sastava S.A.R.S.