Home

VESTI

Novi album benda Nežni Dalibor dostupan za besplatno preuzimanje

No Comments Latest

Novi album benda Nežni Dalibor dostupan za besplatno preuzimanjeBend Nežni Dalibor Vam predstavlja novi, istoimeni album, koji je dostupan za besplatno preuzimanje na adresi. Za sada je u opticaju samo digitalno izdanje, a bend ima u planu da album, objavi i na vinilu kada se za to stvore uslovi,
  

Treći album Nežnog Dalibora snimljen je, kao i prethodna dva, u studiju Digimedia u Beogradu, u periodu od maja do avgusta 2013. godine, u produkciji Borisa Mladenovića.
 

Materijal je snimljen uživo, sa minimalnim nasnimavanjem dodatnih elemenata, u postavi u kojoj Dalibori nastupaju od kraja prošle godine: Ivica Marković,Ljubomir Vučković, Davor Sopić i Dragan Jovanović.

Na izdanju nazvanom ,,Nežni Dalibor“ nalazi se osam pesama:

1. Deca
2. Neka nova igra
3. Jurim sunce
4. Neki će ti reći to
5. Vluz
6. Svako dobro
7. Da li ću ikad
8. Hajde da se ljubimo

Omot novog izdanja je delo slikarke Anđelke Čakarević.

Album ,,Nežni Dalibor” najavio je singl ,,Deca” za koju je snimljen spot u režiji Davora Sopića i Nemanje Đorđevića. https://vimeo.com/79475586

 

 

 Novi album benda Nežni Dalibor dostupan za besplatno preuzimanje

Novi album benda Nežni Dalibor dostupan za besplatno preuzimanje

 

 

Objavljivanje albuma i spota prate i promotivni koncerti u region. Prvi koncert održan je u Zrenjaninu prošle subote, a slede i koncerti u Zagrebu (Tvornica kulture, 29.novembar) i u Novom Sadu, (Crna kuća, 14.decembar).

Bend se zahvaljuje svima koji su direktno ili indirektno pomogli u ostvarivanju ove ploče, a posebno se zahvaljuju doskorašnjem bubnjaru i velikom prijatelju benda, Banetu Bogdanoviću, na celokupnom doprinosu u stvaralaštvu benda.