Home

VESTI

Nova izdanja Lampshade Media

No Comments Latest

Nova izdanja Lampshade MediaLampshade media sa ponosom najavljuje svoja nova izdanja, među kojima su novi album Marčela, Who See, Sajsi MC, Vibrator u rikverc, Ljubičice, S.A.R.S., Doghouse i ZAA.  
 
MARČELO: Marčelov novi album “Napet show“ nalazi se u prodaji kao “knjigoalbum” u svim knjižarama Laguna i Delfi, a u izdanju Lampshade Media album možete slušati na Deezeru. Album je danas debitovao na prvom mestu Deezer liste albuma i na prvih 10 mesta liste pesama! Možete ga preslušati na adresi. Više informacija ovde.

  

KOMPLETNA DISKOGRAFIJA BENDA ZAA NA DEEZERU:

Lampshade Media započinje saradnju sa sastavom ZAA iz Kruševca. Celokpuna diskografija kruševačkog benda ZAA, koji iza sebe ima više od 200 nastupa i koji publika, kao i kritika, u regionu prepoznaju kao koncertnu atrakciju, od danas je dostupna slušaocima širom sveta posredstvom platformi Deezer i iTunes. Sledeće nedelje najavljujemo novi album benda. Više informacija.

 

NOVI SINGL SAJSI MC:
Sajsi MC predstavlja svoj novi singl pod nazivom ‘Nana me je naučila Bonton’. Novi singl, čiju muziku zajednički potpisuju Rastko Aksentijević i Ivana Rašić možete preslušati na Deezeru.

 

KONCERT I NOVI SINGL I SPOT LJUBIČICA:
Sastav Ljubičice predstavlja novi singl i novi spot koji možete preslušati, odnosno videti na sledećim adresama: www.deezer.com i www.youtube.com. Koncert Ljubičica, u četvrtak 9. oktobra u Mikser Houseu, će predstavljati promociju novog singla "Sama". Ljubičice će u punoj postavi, pored novog singla i nekih neobjavljenih pesama svirati i materijal sa prvog albuma, kao i neke od pesama koje su obeležile njihov muzički razvoj. Na koncertu u Mikser Houseu, kao gost nastupiće Ivica, koji se publici ovog leta predstavio radijskim hitom "Moram biti bolji". Ulaz je besplatan, a dogadjaj počinje u 21h. Više informacija.

 

 

 Nova izdanja Lampshade Media

Nova izdanja Lampshade Media

 

 

NOVI SINGL VIBRATOR U RIKVERC FEAT. DAVOR GOBAC:
Pančevački ženski bend Vibrator u rikverc objavio je singl „Begbede Wonderbra“ – drugi po redu sa novog albuma „Stereo jezik“ koji izlazi uskoro. U pesmi, koja je posveta jednom od najznačajnjih savremenih francuskih pisaca Frederiku Begbedu, gostuje Davor Gobac, legendarni frontmen benda Psihomodo Pop. Singl „Begbede Wonderbra“ možete preslušati na sledećem linku. Više informacija.

NOVI EP SASTAVA DOGHOUSE:
Beogradski punk rockeri Doghouse objavili su EP "Dysfunction". Ovo je njihovo prvo izdanje nakon EP-a "October" koji je izašao 2004. godine. Na novom izdanju se nalaze četiri nove pesme, kao i "Breaking" koja je objavljena i na prvom albumu "Trax", ali ovog puta u nešto drugačijem aranžmanu. EP "Dysfunction" moguće je preslušati ovde , a recenziju možete pročitati na portalu Nocturne Magazine.

 

NOVI SPOT WHO SEE:
Posle "Dinamida" i "Nemam ti kad", stiže još jedan video za Who See za pesmu "Đe se kupaš". Malo ko je uspeo da barem jednom tokom ovog leta ne zapeva "Đe se kupaš, tražim te lutam, reci đe si i eto me tu sam. Đe se kupaš, đe školjke skupljaš, đe gaziš ježa i malog puža". Novi spot je sniman u Boki, na Luštici, a režirao ga je i montirao član grupe, Noyz. Inače, Who See su sa ovom numerom proveli šest nedelja na vrhu regionalne MTV liste “Domaćica”, što je najduži period koji je neki izvođač proveo na prvom mestu ove liste od njenog osnivanja. Prethodni rekord su takođe postavili Who See još 2012. godine sa spotom "Reggaeton Montenegro" koji je na prvom mestu bio pet nedelja.

Spot možete da pogledate na sledećej adresi. Album “Nemam ti kad”, koji je i dva meseca po objavljivanju jedan od najslušanijih na Deezeru, preslušajte ovde.

NOVI SPOT SASTAVA S.A.R.S.:
Spot za još jednu od pesama sa aktuelnog albuma „Ikone pop kulture“ ekranizovan je u saradnji sa veoma traženim režiserom spotova i hrvatskim muzičarem Filipom Dizdarom. Dizdar je režirao i video spot za popularnu „Klinku“, pesmu koja ima preko pola miliona pregleda na YouTube kanalu benda.  Video možete da pogledate na sledećoj adresi dok kompletnu diskografiju benda možete naći ovde.