Home

VESTI

Nicki Minaj vodi i nastupa na 2014 MTV EMA

No Comments Latest

Nicki Minaj vodi i nastupa na 2014 MTV EMAMTV je danas objavio da će hip hop superstar Nicki Minaj biti voditeljka 2014 MTV EMA, i ujedno je prvi potvrđeni izvođač koji će nastupiti uživo u nedelju, 9. novembra, u The Hydro dvorani u Glazgovu!

  

Samo dve nedelje pre objavljivanja njenog željno iščekivanog trećeg studijskog albuma “The PinkPrint”, Nicki će voditi najveću godišnju muzičku dodelu nagrada koja slavi najaktuelnije izvođače današnjice. Ovu vest je Minaj objavila putem Twittera napisavši da je “jako uzbuđena” i otkrivši “Neću samo nastupiti, već mi je dodeljena veoma cenjena uloga VODITELJKE dodele #MTVEMA!!!!! AAAAAHHHHHHH”
 

2014 MTV EMA prenosiće se uživo iz The Hydro dvorane u Glazgovu u nedelju, 9. novembra, od 21:00.

Pored časti da vodi i nastupa na 20. jubilarnoj godišnjoj dodeli MTV evropskih muzičkih nagrada, Nicki može da se pohvali i sa četiri MTV EMA nominacije – za Najboljeg ženskog izvođača, Najboljeg hip hop izvođača, Najveće fanove i Najbolji izgled. Glasanje za sve kategorije se odvija na mtvema.com i traje do subote, 8. novembra, u 23:59.

Glasanje za Best Adria Act kategoriju je takođe u toku i odvija se na mtvema.com. Nominovani izvođači su Van Gogh, Gramatik, Vatra, Punčke i Who See, i samo od glasova publike zavisi ko će od njih poneti titulu najboljeg regionalnog izvođača!

Dodela 2014 MTV EMA, sponzorisana od strane brenda essence i Someone Like Me, globalne edukativne kampanje o sexualnom obrazovanju nastale u saradnji između Durexa i MTV Staying Alive Fondacije, prenosiće se na MTV kanalima širom sveta u nedelju, 9. novembra u 21:00 iz dvorane The Hydro u Glasgowu. MTV EMA je MTV-jeva globalna proslava najvećih muzičkih zvezda koja svake godine slavi najaktuelnije izvođače sa svih strana sveta i iz svih muzičkih žanrova. Izvršni producenti dodele su Bruce Gillmer i Richard Godfrey. Novosti u vezi sa MTV dodelom evropskih muzičkih nagrada pratite na @MTVEMA, #MTVEMA na Twitteru, Instagramu ili Facebooku. Vesti, najnovije objave i press materijale o MTV EMA potražite na press.mtvema.com ili nas na @VIMN_PR.

 

 

 Nicki Minaj vodi i nastupa na 2014 MTV EMA

Nicki Minaj vodi i nastupa na 2014 MTV EMA

 

 

O MTV EMA:

Od prve dodele 1994. godine, MTV EMA je stekla reputaciju jedne od najvećih svetskih svečanosti dodela nagrada.  Prethodni gradovi domaćini MTV EMA ceremonijama bili su Amsterdam (2013), Frankfurt (2012), Belfast (2011), Madrid (2010), Berlin (2009), Liverpool (2008), Munich (2007), Copenhagen (2006), Lisbon (2005), Rome (2004), Edinburgh (2003), Barcelona (2002), Frankfurt (2001), Stockholm (2000), Dublin (1999), Milan (1998), Rotterdam (1997), London (1996), Paris (1995) i Berlin (1994).

O MTV-ju:

MTV je vodeći svetski brend za zabavu mladih. Uz globalni pristup do više od pola milijarde domaćinstava, MTV je kulturni dom milenijumske generacije, muzičkih fanova i izvođača i pionir u kreiranju inovativnog programa za mlade ljude. MTV odražava i kreira pop kulturu svojim nagrađivanim sadržajima, koji se temelje na neodoljivim pričama, muzičkim otkrićima i aktivizmu i šire se putem TV, online i mobilne mreže. MTV je jedinica kompanije Viacom Inc. (NASDAQ: VIA, VIAB), jedene od vodećih svetskih kreatora programa i sadržaja putem svih medijskih platformi.