Home

VESTI

Nevreme utiče i na organizaciju Refract-a

No Comments Latest

Nevreme utiče i na organizaciju Refract-aObaveštavamo Vas da su zbog vremenskih prilika organizatori primorani da promene lokaciju poslednjeg Refract događaja na kome će nastupiti kanadski indie-electronic sastav CARIBOU .

Lokacija će biti premeštena sa prvobitno planirane Kalemegdanske tvrđave u Kulturni Centar Grad (Braće Krsmanović 4), koji će ovom prilikom otvoriti i svoju galeriju, poboljšati zvuk i svetlo i u jednoj intimnijoj atmosferi pružiti poseban ugođaj obožavaocioma ovog jedinstvenog kanadskog benda.

 

Karte će zbog ovakvih okolnosti biti u strogo ograničenom broju, stoga vas molimo da ih kupite na vreme. Cena karte u pretprodaji je 900 RSD , i one se mogu kupiti u Bilet servisu, B92 Shopu i Kulturnom centru GRAD.

 

Dan Snaith, poznatiji kao Caribou ili Manitoba je elektronski muzičar iz Kanade. Dan je prvo nastupao pod imenom Manitoba, ali je 2004. morao da promeni ime pod pretnjom tužbe od strane Richard “Handsom Dick” Manitobe, što je bilo ime pod kojim je nastupao frontmen benda "The Dictators". Dan je tada prokomentarisao da je to isto kao kada bi The Smiths tužili nekog John-a Smith-a.

Dan Snaith obično uživo nastupa uz ceo bend, a trenutni članovi njegovog benda su Ryan Smith, Brad Weber i John Schmersal. Njihov set obično obuhvata i posebne video projekcije. Album iz 2007. godine, "Andorra", je postigao veliku popularnost i jako dobre kritike muzičke javnosti. Novi album za koji se kaže da će predstavljati posebno muzičko iznenađenje biće objavljen za etiketu "City Slang", samo mesec dana pre njihovog nastupa u Beogradu. 

 

 

Nevreme utiče i na organizaciju Refract-a

Nevreme utiče i na organizaciju Refract-a

 

 

 

Četvrtak 24. jun 2010.
Refract 9.5
KC Grad

CARIBOU / Canada

 

podrška:

Piece of Shh…
http://www.myspace.com/pieceofshh

Ola Horhe
http://www.myspace.com/olahorhe

http://www.caribou.fm