Home

VESTI

Najvei MTV muziki momenti u 2013.

No Comments Latest

Najveći MTV muzički momenti u 2013.Ovog petka na MTV kanalu biće premijerno prikazane tri muzičke emisije. Od 20:10 na programu je emisija MTV's Biggest Music Moments of 2013 u kojoj će biti prikazano 20 najveličanstvenijih, najglasnijih i najsumanutijih momenata iz prethodnih 12 meseci.
 
Od 21:00 na redu je specijal Miley: The Movement DeLuxe Edition koji pruža potpuni uvid u život mlade umetnice sa još više, do sada neemitovanih snimaka iza scene, usnimljenih tokom četiri meseca u kojim su MTV kamere imale potpuni uvid u život mlade umetnice.
 

MTV World Stage u 22:10 donosi najbolje momente sa ovogodišnje dodele MTV EMA na kojoj su nastupili Robin Thicke, Katy Perry, Kings of Leon, Bruno Mars, Miley Cyrus, Eminem, Afrojack, The Killers, Imagine Dragons i Icona Pop.

2013. je bila godina u kojoj se pop uz urlike vratio na scenu. MTV nabraja 20 najveličanstvenijih, najglasnijih i najsumanutijih momenata iz godine pune muzičkih iznenađenja – od zvezda koje su se niotkuda pojavile, do ozbiljnih izvođača koji su objasnili.

Bila je to godina kontroverze i nesvakidašnjih nastupa, a ovog petka u 20:10 pogledajte MTV-jeve najveće muzičke momente u 2013. godini.

Tu su Beyonce, koja je započela do sad najveću godinu za žene popa, i Jay Z koji je takođe imao fenomenalnu godinu zahvaljujući novom albumu „Magna Carta Holy Grail“. Drake je lansiranjem „Nothing Was The Same“ posegnuo ka većim visinama i od rap zvezde je postao mogul zabavljačke industrije. Tu su još i Selena Gomez, P!nk, koja je proglašena Umetnikom godine od strane Billboard časopisa, i Kanye West koji je doneo na svet ne jedno, već dva genijalna dela. Prvo je bilo Yeezus, a drugo izdanje je možda bilo malo manje, ali mnogo lepše – beba North West.
Videćete takođe Taylor Swift, Lorde, Daft Punk, Justin Biebera i mnoge druge zvezde koje su se našle na vrhu ove MTV-jeve liste.

2013. je bila puna paklenih, bučnih, otkačenih ludorija, a drugačije ne bismo ni hteli. Pogledajte emisiju MTV's Biggest Music Moments of 2013 i saznajte kojih 20 izvođača je u poslednjih 12 meseci vladalo muzičkom industrijom, društvenim mrežama, top i iTunes listama, koncertnim i bioskopskim salama i čiji su novi albumi i singlovi pomerili granice koje će teško biti nadmašene.

MTV's Biggest Music Moments of 2013
Petak, 20. decembar u 20:10

 

 

 Najvei MTV muziki momenti u 2013.

Najvei MTV muziki momenti u 2013.

 

 

U novembru 2013. je najluđi brod za žurke sleteo u Amsterdam, u čast EMA, najveće dodele muzičkih nagrada u Evropi. Događaj je zauzeo ceo grad prostiranjem na tri lokacije, a tamo su nastupili: Robin Thicke, Katy Perry, Kings of Leon, Bruno Mars, Miley Cyrus, Eminem, Afrojack, The Killers, Imagine Dragons i Icona Pop.

MTV World Stage će vas ovog petka od 22:10 provesti kroz najbolje trenutke te večeri.
Spremite se za World Stage Best of EMA 2013.

Nema sumnje da je Miley obeležila godinu na izmaku. Dok je naveliko hvaljena zbog svoje muzike i raskošnog talenta, često je nailazila na kritiku i nerazumevanje njenog ponašanja. Izvesno je da Miley svakog dana uživa sve veću popularnost i da iza sebe ima vernu armiju fanova koja postaje sve brojnija i koja je stvorila pravi pokret!

Specijalna MTV-jeva emisija „Miley: The Movement DeLuxe Edition“ pruža potpuni uvid u život mlade umetnice sa još više, do sada neemitovanih snimaka iza scene, usnimljenih tokom četiri meseca u kojim su MTV kamere imale potpuni uvid u život mlade umetnice.

Miley je za MTV ispričala sve o tome kako je prešla put od tinejdžerske TV senzacije do jedne od najkontroverznijih zvezda pop muzike. Ovaj film prati dešavanja oko Miley u vreme dok priprema svoj prvi album za RCA Records, izdanje pod nazivom "Bangerz". Videćete kroz kakve uspone i padove je mlada pevačica prolazila kod kuće, u studiju i na turnejama, kao i nastup koji su ona i Robin Thicke imali na ovogodišnjoj MTV Video Music Awards svečanosti.

Miley Cyrus je u oktobru zvanično objavila svoj novi album "Bangerz", na kojem se nalazi trinaest novih pesama i saradnje sa producentima i autorima kao što su Mike Will, Pharell, Future i will.i.am.

MTV je Miley proglasio za umetnika godine, nakon što je proteklih dvanaest meseci dominirala kako muzičkim listama tako i na spiskovima najboljih izvođača u medijima, a u isto vreme je uspela da proizvede najnezaboravnije momente ove godine.

Zavirite u život Miley Cyrus i saznajte da li je njen život jedan veliki haos ili je svaka odluka dobro osmišljeni deo većeg plana.

Miley: The Movement DeLuxe Edition
Petak, 20. decembar u 21:00