Home

VESTI

Nagrade pobednicima “Design Your World”

No Comments Latest

Nagrade pobednicima "Design Your World"

SAE Institut Beograd, najpoznatiji svetski fakultet za digitalne medije i televizija B92, svečano su, u prostorijama SAE Instituta u Čika Ljubinoj ulici 8., dodelili nagrade pobednicima svog prvog zajedničkog konkursa “Design Your World”.

Na ovom kreativnom takmičenju iz oblasti digitalnih medija u proteklih mesec dana, koliko je konkurs trajao, prijavio se veliki broj učesnika širom regiona.

 

“Koliko su nove tehnologije popularne , govori podatak da se na konkursu “Design Your World  “ prijavilo preko 150 mladih talenata koji su na najkreativnije načine dizajnirali “svoje svetove” iz četiri zadate oblasti: audio, video, web i animacija.
 
Nažalost, neke smo morali da diskvalifikujemo zbog nepoštovanja propozicija takmičenja, dok smo druge – najbolje nagradili vrednim nagradama u vidu besplatnih SAE kurseva iz pomenutih oblasti. Svaki pobednik u svojoj kategoriji je dobio tromesečni visokostručni SAE kurs , dok drugoplasiranom pripada mesto na dvodnevnim tkz Boot kampovima SAE Instituta Beograd u tekućoj školskoj godini.
 

 
SAE

SAE

 

 

Ovim, pre svega, korisnim nagradama, želimo da doprinesemo stvaranju profesionalnih kadrova iz oblasti digitalnih medija na našim prostorima, kao i da pružimo mogućnost  talentovanim ljudima da, na najkvaliteniji mogući način, prošire svoja interesovanja. Naravno, SAE Institut će i u budućnosti organizovati slična takmičenja u kojima će prednost imati talenti širom regiona“, rekao je direkror SAE Instituta Edvard Tončev.

Pobednike takmičenja “Design Your World “ izabrao je stručni profesorski kadar SAE Instituta Beograd , a  najbolji u kategoriji su  :

Audio: I mesto Strahinja Beganović, II mesto Bogdan Milosević
DJ mix: I mesto Branislav Glisić , II mesto Miroslav Agarsky
Video: I mesto Nikola Nikolić , II mesto Dusko Pasić
Animacija: I mesto Djordje Jovanović , II mesto Radoje Dedić
Grafički dizajn: I mesto Tamara Simeonović ,II mesto Sandra Djukić
Web dizajn: Predrag Babović

 

 

SAE

SAE

 

Pored vrednih nagrada  pobednci su dobili i specijalne SAE diplome, a svi učesnici konkursa “Design Your World“ imali su priliku da uživaju u prigodnoj zabavi koju su organizatori konkursa priredili samo u njihovu čast .

Upis na SAE kratke kurseve je u toku ! Sve informacije možete dobiti na telefon 011.26.26.632 ili na sajtu www.belgrade.sae.edu