Home

VESTI

Na žurci “Dance for Kraljevo” prikupljeno 248 000 dinara

No Comments Latest

Dance for Kraljevo

Novčana pomoć u iznosu od 248 000 dinara za građane Kraljeva prikupljena je na žurci „Dance for Kraljevo“ koja je 4. decembra održana u Studentskom kulturnom centru Fabrika u Novom Sadu.

U organizaciji žurke učestvovalo je 18 novosadskih DJ organizacija, 71 osoba radila je besplatno tokom realizacije događaja, uz nesebiču pomoć kompanija koje su svoju opremu, ljude i znanje besplatno uložili u ovaj događaj.

 

Suma koja je uplaćena kao pomoć građanima Kraljeva prikupljena je zahvaljujući velikom odzivu i humanosti posetilaca, od prodaje ulaznica i pića na žurci koja je trajala od 20 časova pa sve do ranih jutarnjih sati.

Ideja za ovaj događaj nastala je iz želje da se pomogne građanima Kraljeva, nakon zemljotresa koji je značajno oštetio ovaj grad, i da se prikupljanjem finansijske pomoći pomogne ljudima koji će prvi sneg dočekati van svojih domova. Organizatori se zahvaljuju svima koji su pomogli u realizaciji, kao i svima koji su prisustvovali događaju i na taj način doprineli prikupljanju novčane pomoći.

 

 

Dance for Kraljevo

Dance for Kraljevo