Home

VESTI

MTV vas vodi u Berlin

No Comments Latest

MTV vas vodi u BerlinOtputujte u Berlin na privatnu projekciju dokumentarnog filma "This Is It" o Michael Jacksonu, i uživo pogledajte spektakularnu dodelu MTV-jevih EMA nagrada!

I to nije sve! Povedite u Berlin troje najboljih prijatelja i zajedno razgledajte grad iz nekad omrznutog, a danas popularnog Trabanta, posetite cool barove, večerajte u jedinstvenom potpuno mračnom restoranu i četiri dana uživajte u hotelu sa 5 zvezdica!

Sve što treba da učinite jeste da posetite sajt MTV-jevog konkursa, izabrerete tačan odgovor među ponuđenim, i da dovršite rečenicu "Ja sam najveći obožavalac/obožavateljka Michael Jacksona jer… " u najviše 30 reči… I naravno – da imate malo sreće!

Možete da pišete na našem ili engleskom jeziku, a najkreativniji odgovor će biti nagrađen ovakvim nezaboravnim putovanjem.
Ako ste stariji od 18 godina, nemojte da propustite ovu jedinstvenu priliku.

 

MTV vas vodi u Berlin

Imajte na umu da svako može da pošalje samo jedan odgovor i ne zaboravite da ostavite sve potrebne podatke – potpuni odgovor na oba pitanja, ime i prezime, godinu rođenja, adresu i poštanski broj, email i broj telefona…

Konkurs je otvoren od ponedjeljka 5. oktobra u 01:00 do 19. oktobra u 19:00.

Srećno!

 

 

 

Izvor:

MTV.rs