Home

VESTI

MTV “Ukus poznatih”, 5. epizoda

No Comments Latest

MTV "Ukus poznatih", 5. epizodaOve srede, 8. decembra, u 19:30 u okviru emisije Ukus Poznatih svoje male muzičke tajne otkriće nam glumac iz Beograda Branislav Trifunović, slovenačka voditeljka i pevačica Nina Osenar i zagrebački stilista, modni kritičar i doktor ortopedije Nenad Korkut.

Ukus Poznatih je nova MTV-jeva emisija u lokalnoj produkciji koja na duhovit i dinamičan način publici u regionu približava slavne ličnosti sa prostora bivše Jugoslavije.

 

Cilj emisije je da pomogne u razvijanju veza između mladih ljudi iz regiona promocijom muzike, kulture i raznolikosti u ukusima i mišljenjima.

 

 

 Nina Osenar - MTV "Ukus poznatih"
Nina Osenar – MTV "Ukus poznatih"

 

 

Na koji način su određena razdoblja u njihovim privatnim životima povezana sa muzikom koju slušaju, koja je muzika najbolja za intimne trenutke i kojeg se segmenta svog muzičkog ukusa stide – ove i slične muzičke pikanterije biće tema razgovora sa gostima Ukusa Poznatih.

 

 

 Branislav Trufunović - MTV "Ukus poznatih"
Branislav Trufunović – MTV "Ukus poznatih"

 

 

Gledajte Ukus Poznatih svake srede u premijernom terminu od 19:30, ili repriznom – petkom u 14:50 i subotom u 17:20, samo na regionalnom MTV kanalu.

 

 

 Nenad Korkut - MTV "Ukus poznatih"
Nenad Korkut – MTV "Ukus poznatih"